Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Δια ζώσης και πάλι οι ολομέλειες του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Νοέμβριος 2021, 09:31

O αερολιμενάρχης, κ. Γ. Πλιάκας μίλησε για την κίνηση του αεροδρομίου της σεζόν 2021 και έκανε προβλέψεις για την κίνηση της νέας σεζόν, καθώς επίσης και για την εξέλιξη του νέου αεροδρομίου.


O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, πραγματοποίησε με επιτυχία στις 16 Νοεμβρίου 2021 τη μηνιαία ολομέλειά του στο ξενοδοχείο Astoria Capsis στο Ηράκλειο, με τη δυνατότητα συμμετοχής διαδικτυακά μέσω zoom, για όσους δεν ήταν εφικτή η φυσική παρουσία. Αρχικά ο πρόεδρος κ. Γ. Σφακιανάκης, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους και εξέφρασε τη χαρά του που μετά από καιρό πραγματοποιούνται δια ζώσης οι ολομέλειες του συλλόγου.

Κατόπιν, ακολούθησε ενημέρωση από τους τουριστικούς πράκτορες κ. Θεόδωρο Μυλωνάκη (OTS-MTS) και κ. Μανώλη Απλαδενάκη (TEZTOUR) για τη σεζόν 2021 και προβλέψεις για το 2022.

O αερολιμενάρχης, κ. Γ. Πλιάκας μίλησε για την κίνηση του αεροδρομίου της σεζόν 2021 και έκανε προβλέψεις για την κίνηση της νέας σεζόν, καθώς επίσης και για την εξέλιξη του νέου αεροδρομίου.

Ακολούθησε ενημέρωση περί αξιοποίηση τροφικών υπολειμμάτων από χώρους φιλοξενίας και εστίασης από τον κ. Θρασύβουλο Μανιό (Μεσογειακό Πανεπιστήμιο). Ο κ. Γ. Παπουτσάκης ενημέρωσε για τη διεθνή τουριστική έκθεση Λονδίνου World Travel Market (WTM) που πραγματοποιήθηκε 1–3 Νοεμβρίου. Ο κ. Μανούσος Ψαρουδάκης προέβη σε ενημέρωση για τα σεμινάρια και το επιμορφωτικό έργο που θα διεξάγει ο σύλλογος το νέο έτος.

Ανακοινώθηκε η οριστικοποίηση των επιτροπών και των ομάδων εργασίας του Συλλόγου και έγινε ενημέρωση από κάθε επικεφαλή για την πρόοδο εργασιών του τομέα τους. Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για διάφορα επίκαιρα θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχαριστίες του προέδρου του συλλόγου στη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Astoria Capsis για τη φιλοξενία του.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top