Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟ Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ξεναγεί τους 'Αναλώσιμους' στην πόλη
Προώθηση προορισμού

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ξεναγεί τους 'Αναλώσιμους' στην πόλη

Ο δημοφιλής ηθοποιός Andy Garcia, συνοδευόμενος από τον φίλο του Joe Drago και μέλη της παραγωγής των 'Αναλώσιμων' επισκέφθηκε τα κάστρα και τον Πύργο του Τριγωνίου, την Αρχαία Αγορά, την Καμάρα και την Ροτόντα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας “The Expendables 4” στους χώρους που έχει επιλέξει και διαμορφώσει η παραγωγή ανατολικά και δυτικά της πόλης.

Σ’αυτό το διάστημα οι πρωταγωνιστές βρίσκουν την ευκαιρία να κυκλοφορήσουν στη Θεσσαλονίκη και να ζήσουν τις εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει αυτή στους επισκέπτες. Σε ένα από αυτά τα “διαλείμματα”, ο διάσημος αστέρας του Hollywood, Andy Garcia περιηγήθηκε στην πόλη σε μία ειδική ξενάγηση, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο δημοφιλής ηθοποιός συνοδευόμενος από τον φίλο του Joe Drago και μέλη της παραγωγής των “Αναλώσιμων” επισκέφθηκε τα κάστρα και τον Πύργο του Τριγωνίου, την Αρχαία Αγορά, την Καμάρα και την Ροτόντα.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας του στην παραλία οι περαστικοί τον αναγνώρισαν και πλανόδιος πωλητής του χάρισε μία μινιατούρα από τις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, φτιαγμένη από σύρμα. Ο Andy Garcia με την παρέα του είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τον ήλιο του Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και κάποια από τα μέλη της παραγωγής αποκάλυψαν πως θα επανέλθουν τον Μάρτιο στην πόλη για μία νέα ταινία, χωρίς να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024