Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Χανιά και Πάφος στο νέο θερινό πρόγραμμα 2022 της Ryanair στο Ην. Βασίλειο

Τατιάνα Ρόκου - 24 Νοέμβριος 2021, 11:45

Η αεροπορική εταιρεία ξεκινά 24 νέα δρομολόγια (πάνω από 500 συνολικά).


Η Ryanair ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα S ‘22 (καλοκαίρι 2022) του Ηνωμένου Βασιλείου – “ανοίγοντας” 24 νέα δρομολόγια (πάνω από 500 συνολικά) σε μια σειρά από ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως τα Χανιά, η Μαδέρα και η Μενόρκα.

“Το ‘άνοιγμα’ αυτών των 24 νέων δρομολογίων στο δίκτυο της Ryanair στο Ηνωμένο Βασίλειο ενισχύει τη δέσμευση των αεροπορικών εταιρειών στη χώρα και την ανοικοδόμηση της τουριστικής βιομηχανίας της, διαδραματίζοντας βασικό ρόλο στην ανάκαμψη των τοπικών θέσεων εργασίας και της οικονομίας”, αναφέρει η εταιρεία.

Η Ryanair σχεδιάζει να επιτύχει επιταχυνόμενη ανάπτυξη τόσο στην κίνηση όσο και στις θέσεις εργασίας τα επόμενα 5 χρόνια. Έχοντας προσθέσει 560 νέα δρομολόγια και ανοίξει 14 βάσεις τους τελευταίους 12 μήνες, η Ryanair προσβλέπει τώρα στο S’22 και την προσθήκη 65 νέων αεροσκαφών B737-8200 “Gamechanger” στον στόλο της, τα οποία προσφέρουν 4% περισσότερες θέσεις, 16% λιγότερα καύσιμα και μείωση 40% στις εκπομπές θορύβου, καθιστώντας το πρόγραμμα S’22 το πιο βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον μέχρι σήμερα.

Προσθέτοντας στα “πράσινα” διαπιστευτήριά της, η Ryanair έχει ξεκινήσει ηλεκτρικό handling σε 11 μεγάλα ευρωπαϊκά αεροδρόμια – μια σημαντική επένδυση στις βιώσιμες λειτουργίες της.

Ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair, Jason McGuinness, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το πρόγραμμα S’22 του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέροντας στους πελάτες μας ακόμη πιο εκπληκτικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς. Μετά από δύο καλοκαίρια με περιορισμούς εντός και εκτός λειτουργίας, οι πελάτες μας στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν τώρα 24 νέα δρομολόγια για να επιλέξουν όταν κάνουν κράτηση για τις πολυαναμενόμενες διακοπές τους S’22. Είτε σχεδιάζετε μια χαλαρωτική οικογενειακή απόδραση στο γραφικό περιβάλλον των Χανίων, ένα περιπετειώδες ταξίδι στα μονοπάτια πεζοπορίας στα βουνά της Μαδέρα ή ένα ρομαντικό διάλειμμα στο Μιλάνο, το πρόγραμμα S’22 δε θα σας απογοητεύσει”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top