Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠροώθηση του ελληνικού τουρισμού σε 10 γερμανικές πόλεις
Προώθηση προορισμού

Προώθηση του ελληνικού τουρισμού σε 10 γερμανικές πόλεις

Ο ΕΟΤ έλαβε μέρος σε roadshows που έγιναν σε Ντίσελντορφ, Ντόρτμουντ, Μίνστερ, Κολωνία, Άαχεν, Μόναχο, Νυρεμβέργη, Φρανκφούρτη, Μανχάιμ και Στουτγκάρδη, όπου συμμετείχαν περίπου 30 τουριστικά γραφεία ανά πόλη.

Με στόχο την περαιτέρω προβολή και προώθηση στη γερμανική αγορά των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και της ποικιλομορφίας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος όλες τις εποχές του χρόνου, η Υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας συμμετείχε σε ενημερωτικές εκδηλώσεις-roadshows που διοργάνωσε η εξειδικευμένη εταιρεία Expipoint σε επιλεγμένες πόλεις της χώρας κατά το διάστημα 1-19 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο ΕΟΤ έλαβε μέρος στα roadshows που πραγματοποιήθηκαν στο Ντίσελντορφ (8 Νοεμβρίου), το Ντόρτμουντ (9 Νοεμβρίου), το Μίνστερ (10 Νοεμβρίου), την Κολωνία (11 Νοεμβρίου), το Άαχεν (12 Νοεμβρίου), το Μόναχο (15  Νοεμβρίου), την Νυρεμβέργη (16 Νοεμβρίου), τη Φρανκφούρτη (17 Νοεμβρίου), το Μανχάιμ (18 Νοεμβρίου) και την Στουτγκάρδη (19 Νοεμβρίου), όπου συμμετείχαν περίπου 30 τουριστικά γραφεία ανά πόλη.


Στιγμιότυπο από την εκδήλωση στην πόλη Μίνστερ (Münster), που πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκειά τους έγιναν αναλυτικές παρουσιάσεις του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, ενώ οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν επίσης τα ειδικά διαμορφωμένα info desks του ΕΟΤ, όπου τους δόθηκαν διεξοδικότερες πληροφορίες για τη χώρα μας. Παράλληλα, στις συναντήσεις τους με την προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας, κα Νικολέτα Λεκανίδη, και την αναπληρώτρια προϊσταμένη, κα Αρετή Πρίνου, τα τουριστικά στελέχη της γερμανικής αγοράς αναφέρθηκαν στα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για το 2021, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αισιοδοξία τους για ανοδικές πωλήσεις το 2022.

Η εταιρεία Expipoint είναι μια καινούργια online επαγγελματική πλατφόρμα, που αποσκοπεί στην ουσιαστική δικτύωση της τουριστικής βιομηχανίας (ΤΟs, αεροπορικές εταιρείες, εθνικούς οργανισμούς τουρισμού, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις κ.ά.), με τους πωλητές υπηρεσιών ταξιδίων, τα τουριστικά γραφεία και τους εργαζόμενους σε αυτά.

Σημειώνεται, τέλος, ότι όλες οι εκδηλώσεις καλύφθηκαν δημοσιογραφικά από το κορυφαίο γερμανικό τουριστικό μέσο Touristik Aktuell.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από το roadshow της Στουτγκάρδης στις 19 Νοεμβρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024