Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑπλήρωτα τα καταλύματα για το 'Τουρισμός για Όλους', λέει η ομοσπονδία ΚΥΚΛΟΣ
Τουριστικά καταλύματα

Απλήρωτα τα καταλύματα για το 'Τουρισμός για Όλους', λέει η ομοσπονδία ΚΥΚΛΟΣ

Η ομοσπονδία αναφέρει ότι δεν έχει καν ζητηθεί η αποστολή στο Υπουργείο Τουρισμού από τα καταλύματα, των δικαιολογητικών για τις διανυκτερεύσεις Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων “ΚΥΚΛΟΣ” έστειλε επιστολή προς τον υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια, στην οποία διαμαρτύρεται για την καθυστέρηση πίστωσης των χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των επιχειρήσεων μη κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους”.

Ακολουθεί η επιστολή:

“Προς τον Υπουργό Τουρισμού
Κοινοποίηση: στα 25 Σωματεία της Ομοσπονδίας

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Τα χρήματα που οφείλει το Υπουργείο για το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους”, για διανυκτερεύσεις δικαιούχων που έγιναν το 2021, δεν έχουν πιστωθεί ακόμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των επιχειρήσεων μη κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Οι επιχειρηματίες είναι ανάστατοι, καθως αυτήν τη δύσκολη περίοδο, έχουν ήδη καταβάλει ΦΠΑ, τέλη παρεπιδημούντων και φόρο διαμονής, για έσοδα που ΔΕΝ έχουν εισπράξει, καθως δεν έχουν τηρηθεί οι προθεσμίες εξόφλησης από πλευράς του Υπουργείου.
Ακόμη δεν έχει καν ζητηθεί η αποστολή στο Υπουργείο από τα καταλύματα, των δικαιολογητικων για τις διανυκτερεύσεις Αυγούστου, Σεπτέμβρη, Οκτώβρη!

Παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Με εκτίμηση, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων ΚΥΚΛΟΣ”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024