Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΈνταξη στο portfolio της Lamway νέων ξενοδοχείων σε Μύκονο, Άνδρο, Σπέτσες, Σαντορίνη, Κρήτη και Σάμο
Ξενοδοχία

Ένταξη στο portfolio της Lamway νέων ξενοδοχείων σε Μύκονο, Άνδρο, Σπέτσες, Σαντορίνη, Κρήτη και Σάμο

'Οι συνθήκες που επικρατούν στη διεθνή αγορά μας ωθούν στην εφαρμογή μιας δομημένης στρατηγικής σε επίπεδο διαχείρισης των ξενοδοχείων, αλλά και σε επίπεδο μάρκετινγκ και πωλήσεων', λέει ο κ. Δημοσθένης Λεοντής, CEO της εταιρείας Lamway Hotel Management Group.

Η φετινή χρονιά παρά τις αντιξοότητες που είχε λόγω των συνθηκών της πανδημίας, κατέληξε να αποφέρει πολύ θετικά αποτελέσματα κατά το κλείσιμο της χρονιάς. Η Lamway Hotel Management Group πλησίασε τα νούμερα του 2019, ωστόσο η εταιρεία επισημάνει ότι η φετινή τουριστική περίοδος ήταν πιο περιορισμένη χρονικά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές (η ουσιαστική έναρξη της αγοράς έγινε τέλη Ιουνίου).

“Ωστόσο η επιθυμία των τουριστών για στιγμές ξεκούρασης και ξενοιασιάς, ύστερα από μια τόσο πιεστική χρονιά, συνέβαλλε στην αύξηση της ζήτησης για τα ελληνικά νησιά, κερδίζοντας και το στοίχημα επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου για μερικούς προορισμούς”, σημειώνει η εταιρεία. “Αναφορικά με το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας, το γεγονός ότι έχουμε μια σταθερή ομάδα λειτουργίας, με πολυετή συνεργασία, μας διασφάλισε την ομαλή λειτουργία των ξενοδοχείων μας καθ’όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, η Lamway Hotel Management Group εμπλούτισε το portfolio της, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση και δυο νέων ξενοδοχείων στην Πάρο και στη Σαντορίνη”.

Ο κ. Δημοσθένης Λεοντής, CEO της εταιρείας Lamway Hotel Management Group δήλωσε για τη φετινή χρονιά: “Παραμένουμε αισιόδοξοι για την επόμενη τουριστική χρονιά και στοχεύουμε σε μια αποδοτικότερη σεζόν για το καλοκαίρι του 2022, σε επίπεδο εισπράξεων και σε πληρότητες. Οι συνθήκες που επικρατούν στη διεθνή αγορά μας ωθούν στην εφαρμογή μιας δομημένης στρατηγικής σε επίπεδο διαχείρισης των ξενοδοχείων, αλλά και σε επίπεδο μάρκετινγκ και πωλήσεων”.

Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας Lamway Hotel Management Group είναι η ένταξη στο portfolio της εταιρείας νέων ξενοδοχειακών μονάδων σε Μύκονο, Άνδρο, Σπέτσες, Σαντορίνη, Κρήτη και Σάμο (μερικά καταλύματα είναι ακόμη υπό αξιολόγηση). Αξίζει να αναφερθεί ότι το υπό ανέγερση 5 αστέρων ξενοδοχείο στη Μύκονο -μέλος της εταιρείας- έχει προγραμματίσει να αξιοποιήσει “πράσινες” πρακτικές στη συντήρηση τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του ξενοδοχείου, με στόχο να μειωθεί ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος.

Η εταιρεία Lamway Hotel Management Group αποτελεί μια εταιρεία η οποία έχει ένα portfolio 23 ξενοδοχείων σε 12 διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Η Lamway Hotel Management Group είναι μια αμιγώς eλληνική εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων με επικέντρωση στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών προτάσεων και λύσεων προς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και επενδυτές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024