Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηPeopleCert: Σε ποιες δεξιότητες πρέπει να επενδύσουν οι εργαζόμενοι
Τουρισμός και απασχόληση

PeopleCert: Σε ποιες δεξιότητες πρέπει να επενδύσουν οι εργαζόμενοι

Το reskilling και το upskilling, η γνώση του basic coding και οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του edutech.

Τι ρόλο παίζουν οι πιστοποιήσεις σε μία εποχή που το reskilling και upskilling είναι μονόδρομος; Κάθε πότε θα πρέπει να “ανανεώνει” κάνεις τις γνώσεις του και που πρέπει να ρίξει ειδικό βάρος;

Ο κ. Βύρων Νικολαΐδης, ιδρυτής της PeopleCert, παγκόσμιου ηγέτη πιστοποίησης και αξιολόγησης επαγγελματικών και γλωσσικών δεξιοτήτων μιλά στο ΤhinkBig και αποκαλύπτει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του edutech, αλλά και τις δεξιότητες που θα είναι περιζήτητες τα επόμενα χρόνια στην αγορά εργασίας, σε όλους τους τομείς, ειδικά στον χώρο τουρισμου, όταν μάλιστα αναμένεται μεγάλη αύξηση των διεθνών αφίξεων για το καλοκαίρι του 2022.

Η εταιρεία, αν και αμιγώς ελληνική, έχει ισχυρό διεθνές αποτύπωμα εκπονώντας εξετάσεις σε 215 χώρες. Μάλιστα έχει κερδίσει την ανάθεση πολλών διαγωνισμών για έργα που τρέχουν στο εξωτερικό αφήνοντας χιλιόμετρα πίσω ακόμη και πολυεθνικούς κολοσσούς.

Στα χέρια της PeopleCert πέρασε πρόσφατα η βρετανική AXELOS, έναντι του ποσού των 450 εκατ. ευρώ, κίνηση που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εξαγορές που έχει πραγματοποιήσει ποτέ ελληνική εταιρεία.

Στη φωτογραφία, ο κ. Βύρων Νικολαΐδης, ιδρυτής της PeopleCert, με την κα Μαρία Ακριβού, από το ΤhinkBig.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024