Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός και απασχόληση

PeopleCert: Σε ποιες δεξιότητες πρέπει να επενδύσουν οι εργαζόμενοι

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Νοέμβριος 2021, 12:21

Το reskilling και το upskilling, η γνώση του basic coding και οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του edutech.


Τι ρόλο παίζουν οι πιστοποιήσεις σε μία εποχή που το reskilling και upskilling είναι μονόδρομος; Κάθε πότε θα πρέπει να “ανανεώνει” κάνεις τις γνώσεις του και που πρέπει να ρίξει ειδικό βάρος;

Ο κ. Βύρων Νικολαΐδης, ιδρυτής της PeopleCert, παγκόσμιου ηγέτη πιστοποίησης και αξιολόγησης επαγγελματικών και γλωσσικών δεξιοτήτων μιλά στο ΤhinkBig και αποκαλύπτει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του edutech, αλλά και τις δεξιότητες που θα είναι περιζήτητες τα επόμενα χρόνια στην αγορά εργασίας, σε όλους τους τομείς, ειδικά στον χώρο τουρισμου, όταν μάλιστα αναμένεται μεγάλη αύξηση των διεθνών αφίξεων για το καλοκαίρι του 2022.

Η εταιρεία, αν και αμιγώς ελληνική, έχει ισχυρό διεθνές αποτύπωμα εκπονώντας εξετάσεις σε 215 χώρες. Μάλιστα έχει κερδίσει την ανάθεση πολλών διαγωνισμών για έργα που τρέχουν στο εξωτερικό αφήνοντας χιλιόμετρα πίσω ακόμη και πολυεθνικούς κολοσσούς.

Στα χέρια της PeopleCert πέρασε πρόσφατα η βρετανική AXELOS, έναντι του ποσού των 450 εκατ. ευρώ, κίνηση που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εξαγορές που έχει πραγματοποιήσει ποτέ ελληνική εταιρεία.Στη φωτογραφία, ο κ. Βύρων Νικολαΐδης, ιδρυτής της PeopleCert, με την κα Μαρία Ακριβού, από το ΤhinkBig.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top