Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Δυναμικό 'παρών' της Κύπρου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και την έκθεση Marathon Expo 2021

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Νοέμβριος 2021, 14:22

Περίπτερο του Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου στην έκθεση Marathon EXPO (10-13/11/21).


Δυναμικό το “παρών” της Κύπρου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας πριν λίγες ημέρες (13-14/11/21), με “αφετηρία” το περίπτερο του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου στην έκθεση Marathon EXPO (10-13/11/21) και μία μεγάλη κλήρωση, στην οποία τρεις δρομικές διοργανώσεις της Κύπρου, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας και ο 23ος Logicom Cyprus Marathon προσέφεραν διαμονή και δωρεάν συμμετοχές σε πέντε συνολικά τυχερούς δρομείς.

Στις 13 Νοεμβρίου 2021 ο Δημήτρης Κυριακίδης, γιος του Κύπριου Μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη, παρέλαβε, τιμής ένεκεν, τη φλόγα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο υπουργός Υγείας της Κύπρου, κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα αγωνίστηκε στα 10 χλμ. Συνολικά στα αγωνίσματα των 10 χλμ., των 5χλμ. και του Μαραθωνίου συμμετείχαν φέτος περίπου, 600 δρομείς από Κύπρο, ιδιώτες και μέλη σωματείων.

Στις 14 Νοεμβρίου, η Κύπρος ήταν παρούσα στο Καλλιμάρμαρο με τη λειτουργό Μάρκετινγκ του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου (ΥΦΥΤ), κα Ιωάννα Χατζηκωστή –καθ’ότι το ΥΦΥΤ αποτελεί θεσμικό συνεργάτη του Μαραθωνίου- και φυσικά με τον υπουργό Υγείας της Κύπρου, κ. Χατζηπαντέλα. Ο κ. Χατζηπαντέλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον υφυπουργό Αθλητισμού της Ελλάδας, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, κα Σοφία Σακοράφα, τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρο Καπράλο και άλλους εκπροσώπους του πολιτειακού και αθλητικού κόσμου της Ελλάδας. Τέλος, προέβη στην βράβευση της 2ης αθλήτριας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου ΣΕΓΑΣ, κας Κατερίνας Ασημακοπούλου, η οποία τερμάτισε επίσης 2η στον Μαραθώνιο της 14/11/21.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top