Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θαλάσσιος τουρισμός

H μαρίνα Ναυπλίου αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της πόλης, θέσεις για 210 σκάφη

Τατιάνα Ρόκου - 26 Νοέμβριος 2021, 16:19

Η υπογραφή παραχώρησης πραγματοποιήθηκε παρουσία του βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Ανδριανού, της γενικής γραμματέως του Υπουργείο Τουρισμού κα Β. Λοΐζου, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παν. Νίκα, του δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημ. Κωστούρου και του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Αν. Ζαφείρη.


Ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας υπέγραψε σήμερα στο Ναύπλιο την παραχώρηση της χρήσης και εκμετάλλευσης της χερσαίας και θαλάσσιας ζώνης του τουριστικού λιμένα – μαρίνας Ναυπλίου, από το Υπουργείο Τουρισμού στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι το συγκεκριμένο αναπτυξιακό έργο “θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν της πόλης, θα προσελκύσει νέους επισκέπτες στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και θα δημιουργήσει πολλές νέες θέσεις εργασίας”, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα συνεργασίας όλων και για καλό σκοπό.

“Η κοινωνία του Ναυπλίου, δικαιούται αυτό το έργο, τη μαρίνα ελλιμενισμού 210 σκαφών, που θα δώσει άλλη πνοή στην περιοχή. Το αξίζουν οι κάτοικοί της, το αξίζει το Ναύπλιο, το αξίζει η περιοχή, ανήκει στους κατοίκους του και έτσι θα προχωρήσουμε”, σημείωσε ο κ. Κικίλιας.

“Η μαρίνα χωροτεθήθηκε το 2009 και για πολλά πολλά χρόνια ήταν κολλημένη και όλοι, από τη γενική γραμματέα κα Βίκυ Λοΐζου μέχρι την Περιφέρεια, το Δήμο και τους βουλευτές μας, όπως ο κ. Γιάννης Ανδριανός, δουλέψαμε για αυτό το σκοπό”, επισήμανε.

Η υπογραφή παραχώρησης πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Βουλευτικού, παρουσία του βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Ανδριανού, της κας Λοΐζου, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, του δημάρχου Ναυπλιέων κ. β και του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Αναστάσιου Ζαφείρη.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top