Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βραβεύσεις

Ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards 2022

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Νοέμβριος 2021, 11:04

'Οι άρρηκτες διασυνδέσεις του τουρισμού με την κοινωνία και την οικονομία είναι πλέον σε όλους ολοφάνερες. Επομένως μιλάμε για την Οικονομία της Φιλοξενίας, η έννοια της οποίας διαφαίνεται και μέσα από την ευρύτητα των ίδιων των Tourism Awards', δήλωσε ο κ. Αγγελόπουλος.


Με οκτώ χρόνια πορείας και νέο πρόεδρο, τα Tourism Awards, τα βραβεία-θεσμός του ελληνικού τουρισμού, συνεχίζουν για ένατη χρονιά, να αναδεικνύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους του ελληνικού τουρισμού. Η ανάδειξη αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία την εποχή που ο κλάδος γνώρισε και διαχειρίστηκε το ξέσπασμα της πανδημίας, εμπέδωσε την αναγκαιότητα της άμεσης προσαρμογής, αλλά και τη σημασία της σύνδεσης του τουρισμού με την κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον.

Το ρόλο του προέδρου της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards 2022 αναλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχειακού Ομίλου Aldemar Resorts.

“Mε μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση να προεδρεύω της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards, διαδεχόμενος μάλιστα μια εξαιρετική πρόεδρο και μια μοναδική γυναίκα του σύνθετου κλάδου του τουρισμού, τη δημοσιογράφο Μάγια Τσόκλη. Βρισκόμαστε σε μια κομβική συγκυρία, καθώς οι τρέχουσες συνθήκες και προκλήσεις μας οδηγούν νομοτελειακά στη μεταστροφή του τουρισμού. Καλούμαστε, λοιπόν, να στραφούμε και να επικεντρωθούμε άμεσα στο νέο μοντέλο του τουρισμού όπου πρωτοστατεί η φιλοξενία, η ποιότητα ζωής και η επανατοποθέτηση ανθρώπου και περιβάλλοντος στο επίκεντρο των επιλογών των επιχειρήσεων. Οι άρρηκτες διασυνδέσεις του τουρισμού με την κοινωνία και την οικονομία είναι πλέον σε όλους ολοφάνερες. Επομένως μιλάμε για την Οικονομία της Φιλοξενίας, η έννοια της οποίας διαφαίνεται και μέσα από την ευρύτητα των ίδιων των Tourism Awards. Με όραμα τη συνεχή εξέλιξη του κλάδου μας εν συνόλω, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους”.

Η 9η διοργάνωση των Tourism Awards φέρνει ανανεωμένες κατηγορίες βραβείων και καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους, ώστε όλοι μαζί να αναδείξουμε και να εξελίξουμε τον ελληνικό τουρισμό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top