Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Ο Αλέξανδρος Βασιλικός επανεξελέγη στη θέση του προέδρου του ΞΕΕ

Τατιάνα Ρόκου - 01 Δεκέμβριος 2021, 14:03

Τα νέα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μέριανος, η κα Ζωχερή Μυκονιάτη και οι κ.κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και Δημήτριος Πολλάλης.


Συγκροτήθηκε σε σώμα  στις 26 Νοεμβρίου 2021 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, που αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντά του στις 15 Ιανουαρίου 2022.

Κατόπιν ψηφοφορίας, επανεξελέγη στη θέση του προέδρου ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός. Στις θέσεις των αντιπροέδρων εξελέγησαν ο κ. Άρης Σουλούνιας και οι κ.κ. Χριστίνα Τετράδη και Όλγα Παπαδάκη, ενώ σε αυτή του Οικονομικού Επόπτη ο κ. Αντώνης Μιτζάλης.

Τα νέα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής με αλφαβητικά σειρά είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μέριανος, η κα Ζωχερή Μυκονιάτη και οι κ.κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και Δημήτριος Πολλάλης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο κ. Βασιλικός έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου για τη θέση του προέδρου του ΞΕΕ, με αναβαπτισμένη εντολή από τα μέλη, τα οποία με ρεκόρ συμμετοχής  ανέδειξαν το νέο Δ.Σ,  είναι για μένα μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη, μέσα στη δυσκολότερη συγκυρία όλων των εποχών για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων απειλών και κινδύνων που αντιμετώπισε η ελληνική φιλοξενία κατά την τελευταία διετία και τις άοκνες προσπάθειές τους για να παραμείνει το ελληνικό ξενοδοχείο στην πρώτη γραμμή της εθνικής προσπάθειας για ανάκαμψη.

Στα νέα μέλη του Δ.Σ εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο που καλούνται να επιτελέσουν. Οι αβεβαιότητες και οι προκλήσεις παραμένουν και το καθήκον μας είναι ένα: Με ενότητα, συνέπεια και αποφασιστικότητα να ανταποκριθούμε στη θεσμική αποστολή του ΞΕΕ, έχοντας στο επίκεντρο τα μέλη μας και την προσπάθεια που απαιτείται ώστε να φθάσουμε όλοι μαζί στην ασφαλή όχθη της επόμενης μέρας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top