Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θεματικά πάρκα

Το Universal Beijing Resort σχεδιάζει επέκταση

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Δεκέμβριος 2021, 11:31

Ο ετήσιος αριθμός επισκέψεων στο υπάρχον θέρετρο, το οποίο καλύπτει 1,8 τετραγωνικά χιλιόμετρα, εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 10 εκατομμύρια.


Το Universal Beijing Resort στην Κίνα σχεδιάζει τη δεύτερη φάση κατασκευής του, σύμφωνα με συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Τετάρτη.

Η επέκταση θα καλύπτει 2,2 τετραγωνικά χιλιόμετρα και αναμένεται να κατασκευαστούν άλλα πέντε ξενοδοχεία. Ο ετήσιος αριθμός επισκέψεων στο υπάρχον θέρετρο, το οποίο καλύπτει 1,8 τετραγωνικά χιλιόμετρα, εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 10 εκατομμύρια, δήλωσε ο αξιωματούχος της δημοτικής κυβέρνησης Cui Shuqiang στη συνέντευξη Τύπου.

Όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr, το θέρετρο έχει ενισχύσει τον τουρισμό στις γειτονικές περιοχές της περιφέρειας Tongzhou του Πεκίνου, όπου βρίσκεται το Δημοτικό Διοικητικό Κέντρο του Πεκίνου και το θέρετρο, είπε ο Cui.

Το Universal Beijing Resort ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του τον περασμένο Σεπτέμβριο και έγινε το πέμπτο θεματικό πάρκο Universal Studios παγκοσμίως, το τρίτο στην Ασία και το πρώτο στην Κίνα.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top