Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροδρόμια

'IMAGINAIRY', νέα digital έκθεση στον ΔΑΑ από το Athens Digital Arts Festival

Τατιάνα Ρόκου - 02 Δεκέμβριος 2021, 16:01

Ψηφιακή έκθεση υψηλής αισθητικής, αποτελούμενη από έργα διεθνών και Ελλήνων καλλιτεχνών της νέας ψηφιακής εποχής, που αντικατοπτρίζει τη νέα 'metaverse εποχή' μέσα από ένα πανόραμα 43 έργων video art και animation, με άξονες έμπνευσης τις έννοιες Μέλλον, Άνθρωπος, Πόλη, Ταξίδι, Προορισμός, Φύση, Έκφραση.


Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συνεχίζει τη συνεργασία του με το Athens Digital Arts Festival (ADAF) και προσκαλεί τους επιβάτες να βιώσουν μια διαφορετική καλλιτεχνική εμπειρία μέσα από την έκθεση ψηφιακής τέχνης “IMAGINAIRY”, από 15 Νοεμβρίου 2021 έως 31 Μαΐου 2022.

Πρόκειται για μία ψηφιακή έκθεση υψηλής αισθητικής, αποτελούμενη από έργα διεθνών και Ελλήνων καλλιτεχνών της νέας ψηφιακής εποχής, που αντικατοπτρίζει τη νέα “metaverse εποχή” μέσα από ένα πανόραμα 43 έργων video art και animation, με άξονες έμπνευσης τις έννοιες Μέλλον, Άνθρωπος, Πόλη, Ταξίδι, Προορισμός, Φύση, Έκφραση.

Η έκθεση “IMAGINAIRY” είναι μια “πρόσκληση σε ένα φανταστικό ταξίδι”, με στόχο να ενισχύσει την εμπειρία των επιβατών μέσα στο  αεροδρόμιο, σε έναν ετεροτοπικό χώρο ενός νοητικού ταξιδιού, όπου, βιώνοντας μια σύγχρονη καλλιτεχνική εμπειρία, ο ταξιδιώτης μεταφέρεται σε απροσδόκητους και απροσδιόριστους προορισμούς.

Η έκθεση παρουσιάζεται στις:
- Aφίξεις, περιοχή παραλαβής αποσκευών εκτός Schengen - ιμάντας παραλαβής αποσκευών 1
- Αφίξεις, περιοχή παραλαβής αποσκευών εντός Schengen - ιμάντας παραλαβής αποσκευών 12.

Το Athens Digital Arts Festival (ADAF) με έδρα την Αθήνα, εκπροσωπεί τη χώρα μας διεθνώς και αποτελεί σημείο σύγκλισης όλων των μορφών και τάσεων του σύγχρονου ψηφιακού πολιτισμού. Στοχεύει στην ανάδειξη των πολλαπλών τρόπων με τους οποίους η τέχνη επικοινωνεί με την τεχνολογία καθώς και της επίδρασης αυτής της σχέσης στη σύγχρονη καθημερινότητα της μεγάλης πόλης και τον άνθρωπο. Παράλληλα ενισχύει την επαφή και την εξοικείωση του ευρύ κοινού με τα νέα μέσα και την ψηφιακή κουλτούρα. Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται ανελλιπώς σε ετήσια βάση από το 2005. Πιστό είναι και το κοινό, το οποίο το επισκέπτεται σταθερά κάθε χρόνο με συνολικό αριθμό επισκεπτών να ξεπερνά τα 270,000 άτομα. Το 2020 ως αντίδραση στην παγκόσμια πανδημία, το ADAF ξεκίνησε το πρώτο διαδικτυακό φεστιβάλ μέσω της πλατφόρμας online.adaf.gr. Αυτή η νέα πλατφόρμα ψηφιακής τέχνης, ADAF ONLINE, προσφέρει on-demand αλλά και live περιεχόμενο, καθιστώντας το φεστιβάλ προσβάσιμο σε ένα παγκόσμιο κοινό χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top