Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Aεροπορικές εταιρείες

Νέα δρομολόγια της Ryanair συνδέουν την Κέρκυρα με Κίεβο και Ζάγκρεμπ από το καλοκαίρι του 2022

Τατιάνα Ρόκου - 03 Δεκέμβριος 2021, 12:09

Κέρκυρα - Κίεβο (μία φορά την εβδομάδα) και Κέρκυρα - Ζάγκρεμπ (δύο φορές εβδομαδιαίως), ξεκινώντας από τον ερχόμενο Ιούνιο.


Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα δύο επιπλέον δρομολόγια στο πτητικό της θερινκό πρόγραμμα 2022 για την Ελλάδα: Το πρώτο είναι Κέρκυρα - Κίεβο (μία φορά την εβδομάδα) και το δεύτερο Κέρκυρα - Κίεβο (μία φορά την εβδομάδα) και Κέρκυρα - Ζάγκρεμπ (δύο φορές εβδομαδιαίως, κάθε Τρίτη και Σάββατο), ξεκινώντας από τον ερχόμενο Ιούνιο.

“Το ‘άνοιγμα’ αυτών των νέων δρομολογίων ενισχύει τη δέσμευση της αεροπορικής εταιρείας προς την Ελλάδα και την ανοικοδόμηση της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, διαδραματίζοντας βασικό ρόλο στην ανάκαμψη των τοπικών θέσεων εργασίας και της οικονομίας”, λέει η ίδια η εταιρεία.

Ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair, Jason McGuinness, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε αυτά τα νέα δρομολόγια ως μέρος του προγράμματος S’22 της Ελλάδας, προσφέροντας στους πελάτες μας ακόμη πιο εκπληκτικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς για να επιλέξουν, όταν σχεδιάζουν τις πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές διακοπές τους. Έχοντας προσθέσει πάνω από 560 νέα δρομολόγια και άνοιξε 15 βάσεις τους τελευταίους 12 μήνες, η Ryanair προσβλέπει τώρα στο S’22 και την προσθήκη 65 νέων αεροσκαφών B737-8200 ‘Gamechanger’ στον στόλο της, τα οποία προσφέρουν 4% περισσότερες θέσεις, 16% λιγότερο καύσιμο και 40% μείωση στις εκπομπές θορύβου, καθιστώντας το πρόγραμμα S’22 της Ryanair το πιο συναρπαστικό και φιλικό προς το περιβάλλον μέχρι σήμερα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top