Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οινοτουρισμός

Προώθηση του οινικού τουρισμού στην Αττική από το AWAFE

Τατιάνα Ρόκου - 06 Δεκέμβριος 2021, 11:21

Το συνεργατικό δίκτυο AWAFE έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής και συνεργάζεται με το Τμήμα Τουριστικής Προβολής της Αττικής και τον εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού κ. Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.


Στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης AITE, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ζάππειο Μέγαρο, τo οινογαστρονομικό δίκτυο “Attica wine and food experience”, φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής, ως συνεκθέτης μαζί με τον Δήμο Πόρου και τον Δήμο Πειραιά, με στόχο την προώθηση του οινικού τουρισμού στην Αττική, αλλά και την ανάδειξη της υψηλής ποιότητας των τοπικών ποικιλιών σε συνδυασμό ποικίλων εκδηλώσεων φιλοσοφίας και πολιτισμού.

Το συνεργατικό δίκτυο AWAFE έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής και συνεργάζεται με το Τμήμα Τουριστικής Προβολής της Αττικής και τον εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού κ. Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.Τα μέλη του AWAFE Product Club κατά τη διάρκεια επίσκεψης του περιφερειάρχη της Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη, συζήτησαν για τις ανάγκες του δικτύου και ζήτησαν την περαιτέρω υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, όπως η υλοποίηση press και fam trips, συνδιοργάνωση εκδηλώσεων και άλλων δράσεων προκειμένου η Αττική να αποκτήσει μια θέση στο χάρτη του οινοτουρισμού και να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες στα επισκέψιμα οινοποιεία της. Επίσης, προτάθηκε από τον περιφερειάρχη η συνύπαρξη του logo της Περιφέρειας Αττικής με το δίκτυο AWAFE για μια κοινή προβολή.

Σημαντικές ήταν και συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με ταξιδιωτικούς πράκτορες απο το εξωτερικό συμπεραίνοντας ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για νέες προτάσεις στους Tour Operators ώστε να μπορέσουν να εμπλουτίσουν τα προγράμματα τους και κυρίως να προσφέρουν νέες εμπειρίες στον επισκέπτη της Αττικής.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ετικέτες του Αττικού αμπελώνα, του δικτύου AWAFE, σε δείπνο που παρατέθηκε σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας με τη χορηγία του Signature Travel.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top