Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Χειμερινός τουρισμός

First Class Magazine Σουηδίας: 'Κάνοντας σκι στην Ελλάδα'

Τατιάνα Ρόκου - 07 Δεκέμβριος 2021, 10:54

Η Eva Susanne Nilsson, ιδιοκτήτρια και ιδρύτρια του First Class Magazine Σουηδίας και ο Mauro Rongione, φωτογράφος / τεχνικός Κινηματογράφου, επισκέφθηκαν την Αθήνα και την Κεντρική Ελλάδα, με σκοπό να παρουσιάσουν τις δυνατότητες χειμερινού τουρισμού σε έναν δημοφιλή για τις καλοκαιρινές του διακοπές προορισμό στο σουηδικό κοινό.


Υπό τον τίτλο “Κάνοντας σκι στην Ελλάδα” το lifestyle περιοδικό “First Class Magazine” της Σουηδίας, προβάλλει με κολακευτικά λόγια τον ελληνικό χειμερινό τουρισμό.

Το δημοσίευμα είναι προϊόν ταξιδίου εξοικείωσης (press trip), που οργάνωσε πέρυσι η Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας λίγο πριν την έναρξη της πανδημίας για την προβολή του χειμερινού τουρισμού της Ελλάδας, σε μια χώρα απολύτως συνδεδεμένη με τα χειμερινά αθλήματα.
 
Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά, το πρόσφατο ρεπορτάζ της online έκδοσης του έγκριτου σουηδικού περιοδικού χαρακτηρίζει ως “εντυπωσιακό” το χιονοδρομικό κέντρο της Αράχωβας, “ειδικά σε μία χώρα που είναι γνωστή για τον Ήλιο και την Θάλασσα και όχι ως προορισμός για σκι”.

Στην Ελλάδα, ταξίδευσαν τότε η Eva Susanne Nilsson, ιδιοκτήτρια και ιδρύτρια του “First Class Magazine” Σουηδίας και ο Mauro Rongione, φωτογράφος / τεχνικός Κινηματογράφου. Επισκέφθηκαν την Αθήνα και την Κεντρική Ελλάδα, με σκοπό να παρουσιάσουν τις δυνατότητες χειμερινού τουρισμού σε έναν δημοφιλή για τις καλοκαιρινές του διακοπές προορισμό στο σουηδικό κοινό. Στο πλαίσιο αυτό επισκέφθηκαν την Αράχωβα, καθώς και τους Δελφούς, ανέβηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού και έκαναν και οι ίδιοι σκι.

Το άρθρο, κατόπιν συνεννόησης με την Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας, προβάλλει επίσης την Αθήνα (Μνημεία, Πλάκα κ.ά.), καθώς και την μεσογειακή της κουζίνα, την Αράχωβα, την οποία χαρακτηρίζει ως τη “Μύκονο” του χειμώνα και τους Δελφούς, παρουσιάζοντας την τοπική αγορά παραδοσιακών προϊόντων, όπως και τη συμβολή του πρώην δημάρχου Αράχωβας κ. Ιωάννη Γεωργακού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top