Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Μήνυμα της ΥΠΑ για το σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Πολιτικής Αεροπορίας

Τατιάνα Ρόκου - 07 Δεκέμβριος 2021, 12:05

Η Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Αεροπορίας, γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία υπογράφτηκε η Σύμβαση του Σικάγο.


Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας γιορτάζει σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Αεροπορίας. “Η φιλοσοφία και ο στόχος της ΥΠΑ είναι η συνεχής αναβάθμιση της ασφάλειας των πτήσεων, η περαιτέρω ενίσχυση των υποδομών με αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, η βελτίωση της επιχειρησιακής διαθεσιμότητας των υπαρχόντων μέσων της αεροναυτιλίας, η παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό, η ελαχιστοποίηση των καθυστερήσεων, η προστασία των δικαιωμάτων των ταξιδιωτών και η συνεχής εκπαίδευση των υπαλλήλων”, αναφέρει το σημερινό μήνυμα της ΥΠΑ.

“Όσον αφορά στη φετινή χρονιά  η ΥΠΑ ανταπεξήλθε με επιτυχία στις προκλήσεις και τα νέα δεδομένα της εποχής που επέβαλε η νόσος COVID-19, τηρώντας επακριβώς όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το προσωπικό της υπηρεσίας αποτελεί την κινητήριο δύναμη της ΥΠΑ, η οποία συνεχίζει με αίσθημα ευθύνης, σταθερά προσηλωμένη στα Διεθνή και Ευρωπαϊκά πρότυπα, να εργάζεται σκληρά  για την εύρυθμη ανάπτυξη και στήριξη του τουρισμού και της οικονομίας της χώρας”.

Η Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Αεροπορίας, γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία υπογράφτηκε η Σύμβαση του Σικάγο. Η ημέρα είναι αφιερωμένη στην Πολιτική Αεροπορία, της οποίας η ασφαλής και η εύρυθμη ανάπτυξη συμβάλλει ουσιαστικά στην παγκόσμια ευημερία”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top