Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΜήνυμα της ΥΠΑ για το σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Πολιτικής Αεροπορίας
Αερομεταφορές

Μήνυμα της ΥΠΑ για το σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Πολιτικής Αεροπορίας

Η Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Αεροπορίας, γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία υπογράφτηκε η Σύμβαση του Σικάγο.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας γιορτάζει σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Αεροπορίας. “Η φιλοσοφία και ο στόχος της ΥΠΑ είναι η συνεχής αναβάθμιση της ασφάλειας των πτήσεων, η περαιτέρω ενίσχυση των υποδομών με αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, η βελτίωση της επιχειρησιακής διαθεσιμότητας των υπαρχόντων μέσων της αεροναυτιλίας, η παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό, η ελαχιστοποίηση των καθυστερήσεων, η προστασία των δικαιωμάτων των ταξιδιωτών και η συνεχής εκπαίδευση των υπαλλήλων”, αναφέρει το σημερινό μήνυμα της ΥΠΑ.

“Όσον αφορά στη φετινή χρονιά  η ΥΠΑ ανταπεξήλθε με επιτυχία στις προκλήσεις και τα νέα δεδομένα της εποχής που επέβαλε η νόσος COVID-19, τηρώντας επακριβώς όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το προσωπικό της υπηρεσίας αποτελεί την κινητήριο δύναμη της ΥΠΑ, η οποία συνεχίζει με αίσθημα ευθύνης, σταθερά προσηλωμένη στα Διεθνή και Ευρωπαϊκά πρότυπα, να εργάζεται σκληρά  για την εύρυθμη ανάπτυξη και στήριξη του τουρισμού και της οικονομίας της χώρας”.

Η Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Αεροπορίας, γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία υπογράφτηκε η Σύμβαση του Σικάγο. Η ημέρα είναι αφιερωμένη στην Πολιτική Αεροπορία, της οποίας η ασφαλής και η εύρυθμη ανάπτυξη συμβάλλει ουσιαστικά στην παγκόσμια ευημερία”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024