Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην 'IBTM World 2021' της Βαρκελώνης

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Δεκέμβριος 2021, 15:58

Με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, δύο χρόνια μετά την προηγούμενη δια ζώσης διοργάνωση 'IBTM World”, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 50 προκαθορισμένες συναντήσεις, σε διάστημα τριών ημερών.


Στη διεθνή έκθεση συνεδριακού τουρισμού “IBTM World 2021”, που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2021 στη Βαρκελώνη, συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Στο περίπτερο της περιφέρειας φιλοξενήθηκε το Thessaloniki Convention Bureau, καθώς και εκπρόσωποι του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες B2B συναντήσεις με τη συνεργασία του Thessaloniki Convention Bureau, όπου παρουσιάστηκαν όλες οι δυνατότητες συνεδριακού τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και όλες οι θεματικές μορφές τουρισμού που η Περιφέρεια υποστηρίζει και μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες.

Με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, δύο χρόνια μετά την προηγούμενη δια ζώσης διοργάνωση “IBTM World”, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 50 προκαθορισμένες συναντήσεις, σε διάστημα τριών ημερών. Για μίαακόμη φορά επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον για νέους προορισμούς εντός Ευρώπης και η πρόθεση και επιθυμία όλων για νέες, εποικοδομητικές συνεργασίες, καθώς και νέα ενδιαφέροντα προϊόντα και υπηρεσίες. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι οι υγειονομικοί περιορισμοί λόγω COVID-19 είναι ακόμη ενεργοί και εξακολουθούν να αποτελούν παράγοντα που θα καθορίζει τον προγραμματισμό στη βιομηχανία των συναντήσεων, για αρκετό καιρό ακόμη.

“Η μεγάλη δυναμική της πόλης της Θεσσαλονίκης και η πολυπολιτισμική της ταυτότητα αναδείχθηκαν σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις συνεδριακού τουρισμού. Οι περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας θεωρούνται από τους επαγγελματίες του χώρου ανερχόμενοι προορισμοί που μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλα και μικρά συνέδρια και διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές. Με τη συμμετοχή μας στη διεθνή έκθεση συνεδριακού τουρισμού ΙΒΤΜ στη Βαρκελώνη, απευθυνθήκαμε σε διοργανωτές συνεδρίων που αναζητούν νέους προορισμούς για τις συναντήσεις τους, προσφέροντάς τους αυθεντικές εμπειρίες και δραστηριότητες σε περιοχές που δεν απέχουν πολύ από το χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου”, υπογράμμισε ο τομεάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αλέξανδρος Θάνος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top