Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cyprus Airways ξεκινά και πάλι τις πτήσεις προς Αθήνα, Βηρυτό και Τελ Αβίβ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Δεκέμβριος 2021, 13:50

Οι πτήσεις προς Αθήνα θα ξεκινήσουν στις 15 Δεκεμβρίου 2021 με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις. Οι πτήσεις προς Ηράκλειο, ο δεύτερος προορισμός της αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα, θα συνεχιστούν και τη χειμερινή περίοδο.


Η Cyprus Airways, η κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία του εθνικού αερομεταφορέα, ξεκίνησε τις πωλήσεις εισιτηρίων για τον χειμώνα 2021-2022. Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία με έδρα τη Λάρνακα ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με το ανανεωμένο πτητικό της πρόγραμμα, αυτό το χειμώνα θα πραγματοποιεί πτήσεις προς Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Λίβανο και Ισραήλ.

Η εταιρεία θα ξεκινήσει και πάλι πτήσεις προς Αθήνα, προορισμός που παραδοσιακά ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς στην κυπριακή αγορά. Οι πτήσεις προς Αθήνα θα ξεκινήσουν στις 15 Δεκεμβρίου 2021 με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή. Οι πτήσεις προς Ηράκλειο, ο δεύτερος προορισμός της αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα, θα συνεχιστούν και τη χειμερινή περίοδο, κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Η Cyprus Airways θα ξαναρχίσει τις πτήσεις προς τη Βηρυτό από τις 18 Δεκεμβρίου 2021 με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις και προς το Τελ Αβίβ στις 10 Ιανουαρίου 2022 με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις. Οι πτήσεις προς Μόσχα θα συνεχιστούν τη χειμερινή περίοδο με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Οι πτήσεις προς το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, του πιο πολυσύχναστου αεροδρόμιου στην Ευρώπη, έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν από 1η Φεβρουαρίου 2022, με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή. Οι πτήσεις προς το Λονδίνο θα αναχωρούν από τη Λάρνακα το πρωί.

Πρόσφατα, η Cyprus Airways εξαγοράστηκε από τον Όμιλο SJC, όμιλος με έδρα τη Μάλτα και επιχειρηματικές δραστηριότητες σε ολόκληρη την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Ο όμιλος SJC, δραστηριοποιείται σε διαφόρους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών πτήσεων με ελικόπτερο, τη συντήρηση ελικοπτέρων σε ειδικά υπόστεγα στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Μάλτας και διατηρεί στόλο ιδιωτικών αεροσκαφών για την παροχή́ υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε απομακρυσμένα μέρη του κόσμου. Η εταιρεία είναι επίσης κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών πυρασφάλειας, ασφάλειας και προστασίας.

Ο CEO της Cyprus Airways, Simon Camilleri, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε και πάλι τις πτήσεις μας προς Αθήνα, Βηρυτό και Τελ Αβίβ. Παρακολουθούμε συνεχώς το πτητικό μας πρόγραμμα και πιστεύουμε ότι οι προορισμοί αυτοί θα είναι δημοφιλείς για τους ντόπιους ταξιδιώτες, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλουν στην αύξηση των τουριστών που επισκέπτονται την Κύπρο κατά τη χειμερινή περίοδο”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top