Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting διεξάγεται στην Αθήνα, 25-26 Φεβρουαρίου 2022

Τατιάνα Ρόκου - 09 Δεκέμβριος 2021, 15:16

Σκοπός του συγκεκριμένου συνεδρίου είναι η ανάδειξη του yachting της χώρας, η διασύνδεση και επιμόρφωση των επαγγελματιών του κλάδου, το bonding μεταξύ τους με στόχο την κοινή αντιμετώπιση θεμάτων που τον αφορούν.


Οι εταιρείες BoatsAdvisor Hub&Events και Trinity Εvents διοργανώνουν από κοινού, στην Αθήνα, το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens από 25 έως 26 Φεβρουαρίου 2022. Πρόκειται για ένα συνέδριο που δίνει έμφαση στο να αποτελέσει το εργαλείο συσπείρωσης του κλάδου του yachting. Στοχεύει στην καινοτομία, την ενημέρωση και την εκπαίδευση, αναδεικνύοντας και υποστηρίζοντας την αναπτυξιακή πορεία της βιομηχανίας αυτής.

Tο συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Ναυτιλίας, της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων.

Σκοπός του συγκεκριμένου συνεδρίου είναι η ανάδειξη του yachting της χώρας, η διασύνδεση και επιμόρφωση των επαγγελματιών του κλάδου, το bonding μεταξύ τους με στόχο την κοινή αντιμετώπιση θεμάτων που τον αφορούν. Μια διοργάνωση που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός τα επόμενο χρόνια και να αποτελέσει κέντρο λήψης σημαντικών αποφάσεων για τον χώρο.

“Με τη συμμετοχή εξεχουσών προσωπικοτήτων του yachting, εταιρειών ναύλωσης, ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής,μαρινών, εταιρειών διαχείρισης μαρινών, εταιρειών παρεχόμενων υπηρεσιών υποστήριξης σκαφών, κατασκευαστριών εταιρειών σκαφών, brokers, λοιπών επαγγελματιών του κλάδου και premium brands παγκόσμιου βεληνεκούς, στοχεύουμε στην συναίνεση και σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αύριο για το ελληνικό yachting”, δηλώνουν η κα Καλλιόπη Ευσταθίου, διευθύνουσα σύμβουλος των Trinity Events και Τrinity Τravel και ο κ. Αναστάσιος Κωνσταντάρος, διευθύνων σύμβουλος της BoatsAdvisor Hub&Events.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, οι ομιλητές καθώς και η διαδικασία συμμετοχής και εγγραφής θα ανακοινωθούν από τους διοργανωτές εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιανουαρίου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top