Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣυνεργασία του CITY College, University of York Europe Campus με το Παρατηρητήριο Τουρισμού
Τουριστική εκπαίδευση

Συνεργασία του CITY College, University of York Europe Campus με το Παρατηρητήριο Τουρισμού

Το πεδίο συνεργασίας περιλαμβάνει την ανάλυση, διαχείριση και παρουσίαση δεδομένων που συλλέγονται από το Παρατηρητήριο, από προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Επιστημών Διοίκησης και Oικονομίας του CITY College οι οποίοι θα συντάσσουν ενημερωτικά δελτία και μηνιαίες εκθέσεις σχετικά με τις τρέχουσες τάσεις.

Το CITY College, University of York Europe Campus υπέγραψε Σύμφωνο Συνεργασίας με το Παρατηρητήριο Τουρισμού, μία βραβευμένη υπηρεσία (Silver Award – Βραβεία Τουρισμού 2021) που αποτυπώνει την ζήτηση, αλλά και τις πραγματικές απευθείας κρατήσεις που δέχονται ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και ενοικιαζόμενα σπίτια σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας. Το Παρατηρητήριο έχει ιδρυθεί από τις παρακάτω εταιρείες-εκπροσώπους του κλάδου: Nea Mesa Tourism Marketing & Sales, ΒοοkOnlineNow, Hotel Availabilities, Syncbnb, The Data Appeal Company και OTA insight.

Το πεδίο συνεργασίας περιλαμβάνει την ανάλυση, διαχείριση και παρουσίαση δεδομένων που συλλέγονται από το Παρατηρητήριο, από προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Επιστημών Διοίκησης και Oικονομίας του CITY College οι οποίοι θα συντάσσουν ενημερωτικά δελτία (factsheets) και μηνιαίες εκθέσεις (reports) σχετικά με τις τρέχουσες τάσεις για να βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των βασικών χαρακτηριστικών της πλατφόρμας, καθώς και να ενισχύσουν την προβολή και την επικοινωνία του σκοπού του Παρατηρητηρίου στο ευρύ κοινό.


Οι εκθέσεις, που θα περιλαμβάνουν χρήσιμες πληροφορίες και δεδομένα, θα είναι διαθέσιμες στο κοινό. Οι φοιτητές θα συνεργάζονται συστηματικά με την ομάδα του Παρατηρητηρίου Τουρισμού, ενώ θα τους επιβλέπουν η δρ. Λεμονιά (Λένια) Παπαδοπούλου και ο dr. Giovanni Oscar Serafini, καθηγητές του Τμήματος Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του CITY College.

Η συνεργασία του CITY College Europe Campus με το Παρατηρητήριο Τουρισμού συνάδει με τη φιλοσοφία του Κολεγίου να προωθεί τη σύνδεση του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και να έχει ενεργό ρόλο στην κοινωνία προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024