Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜόνο ηλεκτρονικά και το 2022 η ΙΤΒ
Εκθέσεις

Μόνο ηλεκτρονικά και το 2022 η ΙΤΒ

Με σημερινή τους ανακοίνωση οι διοργανωτές της έκθεσης ΙΤΒ του Βερολίνου ανακοίνωσαν ότι η έκθεση και το 2022 θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά.

Στην ανακοίνωση τους οι διοργανωτές της έκθεσης ΙΤΒ που υπάρχει στην πρώτη σελίδα του κόμβου της έκθεσης τονίζουν ότι με “μεγάλη λύπη πρέπει να σας ενημερώσουμε σήμερα, ότι η διοργάνωση της ITB Berlin 2022 δεν θα πραγματοποιηθεί όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί δια ζώσης. Λόγω των τελευταίων εξελίξεων και των οδηγιών για την πανδημίας, η Messe Berlin δεν είναι σε θέση να παράσχει στους εκθέτες και τους συνεργάτες της την απαραίτητη βεβαιότητα προγραμματισμού με τη διοργάνωση μιας δια ζώσης ITB Berlin στις αρχές Μαρτίου. Η τρέχουσα κατάσταση γύρω από την πανδημία, καθώς και οι αυστηρότεροι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και τα όρια που επιβλήθηκαν στους αριθμούς που μπορούν να συμμετάσχουν σε μεγάλες εκδηλώσεις έκαναν τη Messe Berlin να κάνει αυτό το βήμα.

Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταστεί δυνατή η διοργάνωση της ITB Berlin ως προσωπική εκδήλωση και δια ζώσης ξανά στη γερμανική πρωτεύουσα. Ιδιαίτερα σε αυτούς τους καιρούς, ο κλάδος χρειάζεται προσανατολισμό, έμπνευση και διάλογο. Με το συνέδριο και την Digital Business Day που θα μεταδίδονται σε ζωντανή ροή, καθώς και τις νέες περιφερειακές ταξιδιωτικές εκδηλώσεις μας κατά τη διάρκεια του έτους, προσφέρουμε στον κλάδο ένα ευρύ φάσμα συναρπαστικού περιεχομένου και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες το 2022.

Όλες οι κρατήσεις περιπτέρων από τους κύριους εκθέτες για την ITB Berlin 2022 θα ακυρωθούν και θα επιστραφούν τα τιμολόγια που έχουν ήδη πληρωθεί. Παραγγελίες για εισιτήρια εκθετών και εμπορικών επισκεπτών επίσης θα ακυρωθούν ή δεν θα τιμολογηθούν. Καθημερινές ενημερώσεις για τη νέα μορφή της έκθεσης θα είναι διαθέσιμες από τον Ιανουάριο στο itb.com“.

Πληροφορίες σχετικά με τα θέματα ακύρωσης, τους νέους όρους συμμετοχής, την έκδοση εισιτηρίων και την Ψηφιακή Εργάσιμη Ημέρα, υπάρχουν πάνω στον κόμβο της έκθεσης.

Τον Μάρτιο του 2023, η ITB Berlin θα επιστρέψει ξανά δια ζώσης. Η ITB Berlin 2023 θα ανοίξει στις 8 Μαρτίου και σύμφωνα με τις επιθυμίες όλων των παραγόντων της αγοράς θα πραγματοποιηθεί στους εκθεσιακούς χώρους του Βερολίνου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024