Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΗ Sanya της Νότιας Κίνας επιταχύνει την κατασκευή διεθνούς εμπορικού κέντρου yachting
Yachting

Η Sanya της Νότιας Κίνας επιταχύνει την κατασκευή διεθνούς εμπορικού κέντρου yachting

Στο κέντρο θα κτιστεί ένας παραλιακός δρόμος, ενώ θα διαθέτει μοντέρνες υπηρεσίες catering δημιουργώντας μια παραθαλάσσια ατμόσφαιρα φαγητού φιλική προς το νερό.

Η Sanya, μια πόλη-θέρετρο στην επαρχία Hainan της νότιας Κίνας, επιταχύνει την κατασκευή του διεθνούς εμπορικού κέντρου yachting, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε χρήση τον Ιούλιο του επόμενου έτους, ανέφερε την περασμένη Τετάρτη η Shanghai Securities News της Xinhua.

Σύμφωνα με το silkroadgreek.gr, το διεθνές κέντρο yachting της Hainan έχει ποικίλες λειτουργίες, και διαθέτει περισσότερα από 4.000 τετραγωνικά μέτρα επαγγελματικού κέντρου προβολής εσωτερικών χώρων παρέχοντας ευρυχωρία στους αντιπροσώπους σκαφών αναψυχής για να εκθέσουν και να κάνουν το ντεμπούτο των προϊόντων τους.

Επιπλέον, στο κέντρο θα κτιστεί ένας παραλιακός δρόμος, ενώ θα διαθέτει μοντέρνες υπηρεσίες catering δημιουργώντας μια παραθαλάσσια ατμόσφαιρα φαγητού φιλική προς το νερό σε μια προσπάθεια να γίνει ένα διάσημο γραφικό σημείο στο διαδίκτυο, καθώς οι νέοι θα συρρέουν εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εμπορικό κέντρο θα αναδείξει την εκλαΐκευση της κουλτούρας των σκαφών, συγκεκριμένα θα δημιουργήσει ένα κέντρο πολιτισμού σκαφών αναψυχής, θα ανοίξει έναν εκθεσιακό χώρο θαλάσσιου πολιτισμού και θα δημιουργήσει υπηρεσίες ελέγχου σκαφών αναψυχής, υπηρεσίες σχεδιασμού, έρευνα και υπηρεσίες ανάπτυξης, υπηρεσίες επιχειρηματικού κεφαλαίου κ.λπ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024