Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΟ αντιπρόεδρος της Κίνας καλεί για διασφάλιση 'απλών, ασφαλών και υπέροχων' Χειμερινών Αγώνων
Αθλητικός τουρισμός

Ο αντιπρόεδρος της Κίνας καλεί για διασφάλιση 'απλών, ασφαλών και υπέροχων' Χειμερινών Αγώνων

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου 2022 θα πραγματοποιηθούν από τις 4 έως τις 20 Φεβρουαρίου και θα ακολουθήσουν οι Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες από τις 4 έως τις 13 Μαρτίου.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Κίνας Han Zheng τόνισε την περασμένη Τρίτη την ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στην πρόληψη και τον έλεγχο της πανδημίας COVID-19 για να εξασφαλιστούν “απλοί, ασφαλείς και υπέροχοι” Χειμερινοί Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες του 2022.

Όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr, ο Han επίσης μέλος της Μόνιμης Επιτροπής του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας και επικεφαλής μιας ηγετικής ομάδας που επιβλέπει τις προετοιμασίες για το Πεκίνο 2022, περιηγήθηκε κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας επιθεώρησης σε διάφορους χώρους στο Πεκίνο, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Πατινάζ Οβάλ, το Χειμερινό Ολυμπιακό Χωριό, το Κεντρικό Κέντρο ΜΜΕ, το Εθνικό Κλειστό Στάδιο και το Εθνικό Κέντρο Υδάτων Στίβου.

Ο Han σημείωσε ότι η πανδημία είναι μια αυστηρή δοκιμασία για τους διοργανωτές των Αγώνων και προέτρεψε όλους να παραμείνουν σε επαγρύπνηση ανά πάσα στιγμή και να ακολουθούν αυστηρά τα αντίμετρα για τον COVID-19.

Με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες να απέχουν μόλις 50 ημέρες, ο Han ζήτησε επίσης σταθερές προσπάθειες στις τελικές προετοιμασίες σε χώρους διεξαγωγής και υποστηρικτικές εγκαταστάσεις για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των Αγώνων. Επίσης, τόνισε ότι εκτός από τη φιλοξενία ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος, αυτοί οι χώροι θα πρέπει να καλύπτουν το πρόγραμμα “Γυμναστική για όλους” της Κίνας και να εξυπηρετούν το ευρύ κοινό μετά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου 2022 θα πραγματοποιηθούν από τις 4 έως τις 20 Φεβρουαρίου και θα ακολουθήσουν οι Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες από τις 4 έως τις 13 Μαρτίου.

Η κινεζική πρωτεύουσα πρόκειται να γίνει η πρώτη πόλη που θα φιλοξενήσει τόσο τους καλοκαιρινούς όσο και τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024