Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαράταση μειωμένων τελών κυκλοφορίας τουριστικών λεωφορείων και για το 2022
Τουριστικά λεωφορεία

Παράταση μειωμένων τελών κυκλοφορίας τουριστικών λεωφορείων και για το 2022

Μετά από παρέμβαση του υπουργού Τουρισμού, κ. Βασίλη Κικίλια, θα ισχύσουν μειωμένα κατά 50% τα τέλη κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων και για το επόμενο έτος.

Τις θερμές της ευχαριστίες προς τον υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια απευθύνει η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού για την άμεση παρέμβασή του, προκειμένου να υλοποιηθεί το αίτημα της Ομοσπονδίας για να ισχύσουν μειωμένα κατά 50% τα τέλη κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων και για το 2022.

Το συγκεκριμένο μέτρο που ψηφίστηκε στη Βουλή συμβάλει στη μείωση των δυσμενέστατων επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού στον κλάδο των τουριστικών γραφείων και λεωφορείων, ο οποίος ουσιαστικά υπολειτουργεί, σημειώνει η Ομοσπονδία.

“Είμαστε βέβαιοι ότι τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξε η κυβέρνηση θα συνεχιστούν. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ενταθεί η συνεργασία Κυβέρνησης και επιχειρήσεων που έχει οικοδομηθεί στον τουρισμό τα τελευταία δύο χρόνια και που έχει οδηγήσει σε παγκοσμίως αναγνωρίσιμα αποτελέσματα τον ελληνικό τουρισμό. Αναμένουμε να διευρυνθούν οι παρεμβάσεις του υπουργείου Τουρισμού και σε έτερα συναρμόδια υπουργεία, με στόχο να δοθούν λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα του τουριστικού κλάδου”, αναφέρει η διοίκηση της ΓΕΠΟΕΤ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024