Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίConde Nast Traveller: Τα καλύτερα ελληνικά νησιά για το 2022
Προορισμός

Conde Nast Traveller: Τα καλύτερα ελληνικά νησιά για το 2022

Τα νησιά της χώρας μας βρίσκονται ανάμεσα στους 200 τουλάχιστον νησιωτικούς προορισμούς που ανακαλύπτει κανείς στην Ελλάδα.

Σύρος, Σίφνος, Ύδρα, Μήλος, Σέριφος, Αμοργός, Παξοί, Σαντορίνη, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Ιθάκη, Φολέγανδρος, Μύκονος, Τήνος, Κρήτη, Πάτμος, Σύμη, Νάξος, Αστυπάλαια, Ζάκυνθος, Ρόδος, Σκιάθος και Λευκάδα είναι τα ελληνικά νησιά που ξεχωρίζει το “Conde Nast Traveller” για επίσκεψη το 2022, το καθένα με το δικό του “χρώμα” και ταυτότητα.

Με πυλώνες τον τουρισμό, τη θρησκευτικότητα, τον πολιτισμό και τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, ενημερώνουμε τα διεθνή ΜΜΕ, αναλαμβάνουμε οικολογικές πρωτοβουλίες και δρομολογούμε νέα έργα όπως η βελτίωση των λιμενικών εγκαταστάσεων και η αναγέννηση της Πατμιάδας Εκκλησιαστικής σχολής, του ιστορικότερου σχολείου της Ελλάδας“, τονίζει σε δήλωσή του στο ΑΠΕ/ΜΠΕ ο δήμαρχος Πάτμου, κ. Λευτέρης Πέντες.

Η πεταλούδα του Αιγαίου επιχειρεί να συνδέσει με μοναδικό τρόπο την ποιότητα, την αυθεντικότητα και τον “πράσινο” τρόπο ζωής, προάγοντας ταξιδιωτικές εμπειρίες χωρίς κοσμοσυρροή. Οι ενέργειες μας για τη νέα ταυτότητα της Αστυπάλαιας εμπνέουν τα ταξιδιωτικά μέσα και εδραιώνουν τη θέση του προορισμού ως νέο διεθνές πρότυπο διακοπών βασιζόμενο στις αρχές της αειφορίας“, αναφέρει ο δήμαρχος Αστυπάλαιας, κ. Νίκος Κομηνέας.

Οι πανέμορφες παραλίες του προορισμού αποτελούν το “διαβατήριο” ώστε να συστήσουμε στο ταξιδιωτικό κοινό όλες τις διαστάσεις του τουριστικού μας ‘προϊόντος’. Στην κατεύθυνση αυτή, δημιουργούμε νέα εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα ως ένα “ζωντανό” ημερολόγιο για τις εκδηλώσεις, τα μουσεία και τα τουριστικά αξιοθέατα“, σημειώνει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, κ. Βαγγέλης Κατσαράς.

Η Σίφνος σταδιακά κερδίζει το “στοίχημα” της εξωστρέφειας. Αναδεικνύουμε το γαστρονομικό πλούτο μας ως κομμάτι της παράδοσης, της κουλτούρας και της φιλοξενίας των ντόπιων. Μονοπάτια, αγγειοπλαστική, φύση, τοπική κουζίνα, δραστηριότητες και πολιτισμός αποτελούν το συγκριτικό μας πλεονέκτημα“, αναφέρει η δήμαρχος Σίφνου, κα Μαρία Ναδάλη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024