Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠΟΕΣΕ: Καταστροφική για την εστίαση η απόφαση για το νέο 'lockdown'
Εστίαση

ΠΟΕΣΕ: Καταστροφική για την εστίαση η απόφαση για το νέο 'lockdown'

Η Ομοσπονδία θεωρεί εμπαιγμό την κατ’εξαίρεση λειτουργία των καταστημάτων εστίασης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, χωρίς μουσική.

“Καταστροφική και εξοργιστική χαρακτηρίζουμε την απόφαση της κυβέρνησης να τεθεί η εστίαση σε ‘lockdown’ και μάλιστα χωρίς την λήψη μέτρων στήριξης για τις επιχειρήσεις του κλάδου, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί πλέον στην αγορά”, σημειώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) σε ανακοίνωσή της.

“Ο κλάδος της εστίασης και συναφών επαγγελμάτων βρίσκεται σε αναβρασμό και παράλληλα αντιμέτωποι με ακυρώσεις κρατήσεων, μετά την ανακοίνωση των μέτρων, και μάλιστα την ίδια ώρα που οι υποχρεώσεις μας συσσωρεύονται κάνοντας αβέβαιη την επιβίωσή μας.

Ως ΠΟΕΣΕ θεωρούμε εμπαιγμό την κατ’εξαίρεση λειτουργία των καταστημάτων εστίασης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, χωρίς μουσική!

Δεν ζητάμε χάρη. Την επιβίωση των επιχειρήσεών μας και των εργαζόμενων σ’αυτές, απαιτούμε από την Κυβέρνηση.

Το ‘κανείς μόνος του’ αναζητούμε από τον κ. Πρωθυπουργό, γιατί είμαστε ολομόναχοι. Γιατί “το κανείς μόνος του” απαιτεί θυσίες. Το ‘μόνος του’ όμως απαιτεί αντοχές, οι οποίες έχουν δυστυχώς εξαντληθεί εδώ και καιρό!”, καταλήγει η Ομοσπονδία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024