Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ Matka Nordic Travel Fair μετατίθεται για το 2023 λόγω ‘Όμικρον’
Εκθέσεις

Η Matka Nordic Travel Fair μετατίθεται για το 2023 λόγω ‘Όμικρον’

Η επόμενη έκθεση Matka θα διοργανωθεί σε ένα χρόνο, στις 19-22 Ιανουαρίου 2023. Παρά τον επαναπρογραμματισμό της MatkaNordic Travel Fair, η Messukeskus και οι συνεργάτες της θα οργανώσουν το διαδικτυακό Matka Workshop Days. Η Ελλάδα παραμένει χώρα-εταίρος της έκθεσης το 2023.

Όλες οι δημόσιες εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους στη Μητροπολιτική Περιοχή του Ελσίνκι έχουν απαγορευθεί για περίοδο τριών εβδομάδων, από τις 28 Δεκεμβρίου έως τις 17 Ιανουαρίου. Λόγω αυτών των περιορισμών, η Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre αναγκάζεται να προγραμματίσει εκ νέου τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο. Θα συνεχίσουν όμως να προετοιμάζουν το υπόλοιπο εαρινό πρόγραμμα όπως είχε προγραμματιστεί, με ισχυρά μέτρα υγείας και ασφάλειας.

Η διοργανώτρια εταιρεία σκόπευε να διοργανώσει αρκετές εκδηλώσεις εντός Ιανουαρίου 2022, τόσο για επαγγελματίες όσο και για το γενικό κοινό. Σε αυτές περιλαμβάνονταν οι Real Estate and FinnSec (12-13/01), Matka Nordic Travel Fair (20-23/01), Caravan (21-23/01) και Educa (28-29/01), που επαναπρογραμματίζονται σε μετέπειτα ημερομηνία, λόγω της απαγόρευσης δημοσίων εκδηλώσεων.

Η Ελλάδα παραμένει χώρα-εταίρος
Η Ελλάδα, ένας από καιρό αγαπημένος προορισμός για τους Φινλανδούς, θα συνεχίσει ως χώρα εταίρος για την Matka Nordic Travel Fair του 2023. “Εκπληκτική φύση και μοναδικά αξιοθέατα, από αρχαίους θησαυρούς μέχρι μοναστήρια, ψαροχώρια και εντυπωσιακούς νησιωτικούς προορισμούς παρουσιάζονται στο πρόγραμμα και στα περίπτερα των Ελλήνων Tour Operators. Επιπλέον, η Ελλάδα εισάγει νέους τύπους δραστηριοτήτων, καθώς και θέματα τουριστικής υπευθυνότητας”, αναφέρουν οι διοργανωτές.

“Η συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση, με τους περιορισμούς της, αποτελεί είναι πρόσκληση τόσο για εμάς όσο και για τους πελάτες μας, καθώς ο προγραμματισμός μιας έκθεσης είναι μεγάλος. Θέλουμε να ενεργούμε με υπευθυνότητα και να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν πλήρως για την έκθεση. Τώρα θα εστιάσουμε στην προετοιμασία για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις της ανοιξιάτικης σεζόν. Η διανομή των τρίτων δόσεων του εμβολίου επιταχύνεται και η μεταρρύθμιση του διαβατηρίου για τον COVID-19 προχωρά. Αναμένουμε ότι αυτοί οι παράγοντες θα επαναφέρουν την τόσο αναγκαία σταθερότητα στη διοργάνωση εκδηλώσεων”, λέει η Anni Vepsäläinen, διευθύνουσα σύμβουλος της Messukeskus.

Η συμμετοχή των εταιρειών που έχουν ήδη κρατήσει περίπτερο για μια έκθεση θα μετατεθεί στη νέα ημερομηνία. Τα εισιτήρια των επισκεπτών που έχουν αγοράσει εισιτήριο εμπορικής έκθεσης ισχύουν για την αντίστοιχη επόμενη εκδήλωση. Εάν το επιθυμεί κάποιος, το εισιτήριο της έκθεσης μπορεί επίσης να αντικατασταθεί με ένα εισιτήριο δώρου Messukeskus, το οποίο του παρέχει το δικαίωμα μιας επίσκεψης σε δημόσια εκδήλωση που διοργανώνει η ίδια η Messukeskus μέσα το 2022.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024