Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οινοτουρισμός

Η Ελλάδα στην 6η θέση των καλύτερων προορισμών για οινοτουρισμό

Κωνσταντίνα Τζιούπη - 31 Δεκέμβριος 2021, 12:44

Η βαθμολογία της Ελλάδας είναι 5,24 βαθμοί, με το πιο δυνατό της σημείο να είναι η υψηλή αναλογία οινικών ξεναγήσεων – 4.685 ανά 100.000 κατοίκους, η οποία είναι η δεύτερη υψηλότερη στον κόσμο, σύμφωνα με διεθνή έρευνα της Bounce.


Η Ελλάδα αναδείχθηκε η έκτη καλύτερη χώρα για οινοτουρισμό σε νέα έρευνα από την εφαρμογή αποθήκευσης αποσκευών Bounce. Η μελέτη ανέλυσε παράγοντες όπως η κατανάλωση κρασιού και η παραγωγή, ο αριθμός αμπελώνων και των οινικών περιηγήσεων, καθώς και το μέσο κόστος ενός μπουκαλιού κρασιού, για να αποκαλύψει την καλύτερη τοποθεσία για τους λάτρεις του κρασιού, ώστε να την επισκεφθούν στις διακοπές τους.Η έρευνα της Bounce κατατάσσει την Ιταλία στην κορυφή της λίστας, με βαθμολογία 8,28 βαθμούς στους 10, ενώ η Ελλάδα κατατάσσεται πίσω από την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και τη Νέα Ζηλανδία, αλλά μπροστά από παγκόσμιους παραγωγούς, όπως είναι η Χιλή και η Αυστραλία.

Η βαθμολογία της Ελλάδας είναι 5,24 βαθμοί, με το πιο δυνατό της σημείο να είναι η υψηλή αναλογία οινικών ξεναγήσεων – 4.685 ανά 100.000 κατοίκους, η οποία είναι η δεύτερη υψηλότερη στον κόσμο, σύμφωνα με την έρευνα.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top