Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Σε 3.500.000 ευρώ ανήλθαν οι επενδύσεις της Aldemar Hotels στα ξενοδοχεία της κατά τη χειμερινή περίοδο 2001-2002

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Ιούνιος 2002, 00:00

Η Aldemar<.> Hotels, με το μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα που εκπόνησε κατά την περίοδο 2001-2002<...>

, για μία ακόμη χρονιά, ενισχύει την παρουσία της στον οικογενειακό, εναλλακτικό και επαγγελματικό τουρισμό με εκ βάθρων ανακαινίσεις αλλά και νέες εγκαταστάσεις στα ξενοδοχεία της αλυσίδας σε Κρήτη και Δυτική Πελοπόννησο. Πέραν των δεδομένων ετήσιων επενδύσεων που συνδέονται με την ανανέωση του εξοπλισμού όλων των ξενοδοχειακών μονάδων της αλυσίδας, οι πρωτοβουλίες που ανέλαβε η Διοίκηση είναι:

Στο πέντε αστέρων οικογενειακό ξενοδοχείο Aldemar Knossos Royal Village στην Κρήτη ανακατασκευάστηκαν 49 sea-front δωμάτια και εξοπλίστηκαν με νέα επίπλωση και νέα μπάνια. Ολοκληρώθηκε επίσης η δεύτερη φάση του προγράμματος ανακαίνισης του τμήματος των 40 βιλών του ξενοδοχείου. Οι 9 διώροφες βίλες, μπροστά στη θάλασσα, αναδιαμορφώθηκαν πλήρως και εξοπλίστηκαν με νέα υπερπολυτελή επίπλωση συνεχίζοντας την παράδοση της πολυτέλειας και του στυλ στις οικογενειακές διακοπές.

Το πρότυπο κέντρο θαλασσοθεραπείας Αldemar Royal Mare Thalasso, στους χώρους του ξενοδοχείου Aldemar Royal Mare Village ξεκινά τη σαιζόν με νέο προφίλ:

Οι 6 νέες ατομικές καμπίνες περιποιήσεων στο κέντρο αισθητικής ανεβάζουν το συνολικό αριθμό στις 12. Στα πλαίσια των 2 νέων προγραμμάτων θαλασσοθεραπείας Ηαrμονια & Slimming που εισάγονται φέτος στο Κέντρο δημιουργήθηκε ο νέος χώρος μασάζ ‘Zen’ ενώ αποκλειστικά για επισκέπτες που επιθυμούν να ακολουθήσουν πρόγραμμα διαιτητικής διατροφής, δημιουργήθηκε το νέο διαιτητικό Εστιατόριο Harmonia.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top