Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Η Κύπρος πιστοποιεί θεματικά πάρκα με το Πρότυπο 'Theme Parks of Cyprus'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Ιανουάριος 2022, 13:33

Δικαιούχοι πιστοποίησης είναι οι επιχειρήσεις που διαθέτουν υποδομές και προσφέρουν υπηρεσίες που εμπίπτουν στη σφαίρα των θεματικών πάρκων.


Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου ανακοινώνει ότι έχει προβεί στη δημιουργία Προτύπου για τα Θεματικά Πάρκα της Κύπρου (”Theme Parks of Cyprus”), που στόχο έχει την καθιέρωση των βασικών χαρακτηριστικών που διαθέτει ένα σύγχρονο θεματικό πάρκο και τη διασφάλιση ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Δικαιούχοι πιστοποίησης είναι οι επιχειρήσεις που διαθέτουν υποδομές και προσφέρουν υπηρεσίες που εμπίπτουν στη σφαίρα των θεματικών πάρκων. Για την εξασφάλιση του πιστοποιητικού, οι δικαιούχοι πρέπει να ικανοποιούν όλα τα υποχρεωτικά κριτήρια και 30% των προαιρετικών κριτηρίων που περιλαμβάνει το Πρότυπο και να υποβάλουν επισήμως, συμπληρωμένο και δεόντως τεκμηριωμένο, το Έντυπο Αίτησης Πιστοποίησης “Theme Parks of Cyprus”.

Με την εισαγωγή του Προτύπου και, κατ’επέκταση, τον καθορισμό ελάχιστων προϋποθέσεων και απαιτήσεων για τα θεματικά πάρκα, το υφυπουργείο επιχειρεί να ωθήσει την ποιοτική ανάπτυξη του συγκεκριμένου προϊόντος, με απώτερο σκοπό να ενισχύσει την τοπική κοινωνία, να συμβάλει στην καθοδήγηση των επιχειρήσεων και να προσφέρει διάφορες επιλογές ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top