Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Γιατί το business coaching είναι must στο σύγχρονο επιχειρείν

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Ιανουάριος 2022, 10:00

Σύμφωνα με έρευνα του Forbes, ένας coach είναι απαραίτητος στο εσωτερικό μιας επιχείρησης για να μπορέσουν τα στελέχη της να εντοπίσουν τα 'τυφλά σημεία', να κλείσουν τα γνωστικά τους κενά, να μυηθούν σε καινούριες ιδέες και συνήθειες...


Τα τελευταία χρόνια, έχει μπει στον τρόπο λειτουργίας των οργανισμών και των εταιρειών η έννοια του coaching. Η χρήση του ως εργαλείο αυξάνεται καθώς θεωρείται ένα οικονομικά αποδοτικό μέσο για την επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων σε ομάδες και επιχειρήσεις που εστιάζει στην ανάπτυξη των ανθρώπων και τη βελτίωση της επιχειρηματικής απόδοσης.

Σύμφωνα με έρευνα του Forbes, ένας coach είναι απαραίτητος στο εσωτερικό μιας επιχείρησης για να μπορέσουν τα στελέχη της να εντοπίσουν τα “τυφλά σημεία”, να κλείσουν τα γνωστικά τους κενά, να μυηθούν σε καινούριες ιδέες και συνήθειες, να μάθουν να διαχειρίζονται καλύτερα και ταυτόχρονα να εμπνέουν τις ομάδες τους, με τον coach να λειτουργεί ουσιαστικά ως πυξίδα που δείχνει το δρόμο προς την επιτυχία.

Η πρόεδρος του ελληνικού τμήματος του International Coaching Federation για το 2021 και της TreasureLab, κα Κρύστα Τζελέπη, η οποία θεωρείται η πιο έμπειρη coach στην ελληνική αγορά σε coaching στελεχών όλων των βαθμίδων, αναλύει στο Think Big και τη δημοσιογράφο κα Μαρία Ακριβού τις μορφές και τα οφέλη του coaching και εξηγεί γιατί απαραίτητη είναι η υιοθέτηση του στην νέα έννοια που τείνει να λάβει η ηγεσία.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:Στη φωτογραφία, η δημοσιογράφος κα Μαρία Ακριβού με την πρόεδρο του ελληνικού τμήματος του International Coaching Federation για το 2021 και της TreasureLab, κα Κρύστα Τζελέπη.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top