Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Volotea ανακοινώνει τρία νέα δρομολόγια από την Ελλάδα στη Γαλλία
Αεροπορικές εταιρείες

Η Volotea ανακοινώνει τρία νέα δρομολόγια από την Ελλάδα στη Γαλλία

Η Αθήνα θα συνδεθεί με τη Νάντη και το Μπορντό με δύο εβδομαδιαίες συχνότητες, ενώ η Ζάκυνθος θα έχει απευθείας πτήσεις προς τη Νάντη με μία εβδομαδιαία συχνότητα. Όλες οι πτήσεις θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Άνοιξη.

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Volotea ανακοίνωσε τρεις νέους προορισμούς που θα “εμπλουτίσουν” την προσφορά της στην Ελλάδα: δύο νέες συνδέσεις από Αθήνα προς Μπορντό και Νάντη και μία από Ζάκυνθο προς Νάντη. Το νέο δρομολόγιο προς Μπορντό, το οποίο θα εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Σάββατο) από τις 28 Μαΐου, προβλέπει προσφορά άνω των 9.000 θέσεων, ενώ οι πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Νάντης θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα (Τετάρτη και Κυριακή) από 29 Μαΐου με περισσότερες από 10.000 θέσεις προς πώληση. Το δρομολόγιο μεταξύ Ζακύνθου και Νάντης, που θα ξεκινήσει στις 2 Ιουνίου, είναι προγραμματισμένο με μία πτήση την εβδομάδα (κάθε Πέμπτη) και προσφέρει περισσότερες από 5.000 θέσεις.

Η ανακοίνωση των νέων πτήσεων προς Νάντη και Μπορντό επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει ένα ευρύ και πλήρες φάσμα προορισμών στους Έλληνες επιβάτες. Από το 2015, τη χρονιά του ντεμπούτου της στην Αθήνα, η Volotea έχει μεταφέρει περισσότερους από 3,5 εκατ. επιβάτες από και προς την Ελλάδα, με σύνολο πάνω από 31.000 πτήσεις.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να ανακοινώσουμε την έναρξη αυτών των δρομολογίων, δείχνοντας τη δέσμευσή μας στην ελληνική αγορά και την επιθυμία μας να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε νέες συνδέσεις”, δήλωσε η Valeria Rebasti, Country Manager Italy & Southeastern Europe της Volotea. “Χάρη στα νέα δρομολόγια, όχι μόνο θα προσφέρουμε στους Έλληνες πελάτες μας ευρύτερο φάσμα προορισμών, αλλά θα επιτρέπουμε επίσης σε όλο και περισσότερους τουρίστες να επισκέπτονται την Ελλάδα και από τη Γαλλία, αυξάνοντας άρα τις ευκαιρίες απασχόλησης και την οικονομική ανάπτυξη στη χώρα”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024