Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΒράβευση του Petousis Hotel & Suites 4* από το Holidaycheck
Ξενοδοχεία

Βράβευση του Petousis Hotel & Suites 4* από το Holidaycheck

Το ξενοδοχείο, στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, βρίσκεται ανάμεσα στα 10 δημοφιλέστερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, στην γερμανόφωνη τουριστική αγορά.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το ξενοδοχείο Petousis Hotel & Suites 4* βραβεύεται από το Holidaycheck με το HolidayCheck Special Award 2022. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, κ. Ζαχαρίας Πετούσης, δήλωσε: “Το βραβείο αυτό αποτελεί μια ακόμη επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλουν η διεύθυνση και το προσωπικό ξενοδοχείου μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους επισκέπτες μας”.

Τα βραβεία HolidayCheck Special Award 2022 αφορούν στα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία της σεζόν που μας πέρασε σύμφωνα με την αξιολόγησή τους από το γερμανόφωνο κοινό (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), το οποίο αποτελεί την κύρια αγορά του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης.


Executive Junior Suite, Shared Pool.

Το Petousis Hotel & Suites αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, για ζευγάρια και οικογένειες, που επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους στην Κρήτη. Διαθέτει 53 ευρύχωρα δωμάτια, καλαίσθητες σουίτες με πισίνα, διακοσμημένες με ιδιαίτερη φινέτσα. Στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, λειτουργεί εστιατόριο με εξαιρετικής ποιότητας παραδοσιακά εδέσματα, επιχειρηματικό κέντρο, κεντρικό μπαρ, μπαρ πισίνας, παιδότοπος , υπηρεσίες ευεξίας και δύο πισίνες.


A la carte taverna.

Τα τελευταία 40 και πλέον χρόνια η οικογένεια Πετούση δραστηριοποιείται επιτυχώς στον τομέα της εστίασης με ένα εστιατόριο που βρίσκεται στη περιοχή της Αμμουδάρας Ηρακλείου και ένα νέο στο κέντρο του Ηρακλείου αναδεικνύοντας τη κρητική παραδοσιακή κουζίνα. Επίσης, τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας και διανομής υγραερίου σε όλη τη Κρήτη μέσω της εταιρείας CoralGas του Ομίλου MotorOil.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024