Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήMarriott International και Costa Navarino ανακοινώνουν το πρώτο ξενοδοχείο W στην Ελλάδα
Ξενοδοχεία

Marriott International και Costa Navarino ανακοινώνουν το πρώτο ξενοδοχείο W στην Ελλάδα

Το νέο W Costa Navarino θα λειτουργήσει φέτος το καλοκαίρι. Θα βρίσκεται στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino στη Μεσσηνία, σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων, με 246 μοντέρνα δωμάτια, σουίτες και βίλες, πολλές από τις οποίες με ιδιωτικές πισίνες.

Η Marriott International Inc και η ΤΕΜΕΣ ΑΕ ανακοινώνουν την είσοδο των W Hotels Worldwide στην Ελλάδα, με τη λειτουργία του πρώτου W στην Costa Navarino. Το νέο ξενοδοχείο W Costa Navarino αναμένεται να ανοίξει το καλοκαίρι του 2022 και θα αποτελέσει τη νεότερη προσθήκη στην αλυσίδα των W Escapes στην Ευρώπη, μετά από την Ισπανία, την Ελβετία και την Πορτογαλία.

Το W Costa Navarino θα βρίσκεται στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino στη Μεσσηνία, σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων. Θα διαθέτει 246 μοντέρνα δωμάτια, σουίτες και βίλες, πολλές από τις οποίες με ιδιωτικές πισίνες και θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου και το Ιόνιο Πέλαγος. Για το πρώτο W στην Ελλάδα, ο σχεδιασμός εμπνέεται από τα φυσικά τοπικά υλικά όπως η πέτρα, το ξύλο και το καλάμι, καθώς και από τις παραδοσιακές κατοικίες της Μεσσηνίας. Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του νέου W Costa Navarino έχει επιμεληθεί το Γραφείο Μελετών Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη, ενώ το γραφείο MKV Design υπογράφει τους εσωτερικούς χώρους.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την εξαιρετική συνεργασία μας με την ΤΕΜΕΣ ΑΕ με το νέο W Costa Navarino, ενισχύοντας την παρουσία της Marriott International σε αυτόν τον υπέροχο μεσογειακό προορισμό”, δήλωσε η Candice D’Cruz, αντιπρόεδρος – Luxury Brands, Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής της Marriott International. “Ως ένα από τα κορυφαία W Escapes ανά τον κόσμο, το W Costa Navarino θα δώσει έναν ξεχωριστό αέρα στη σύγχρονη πολυτέλεια του Navarino Waterfront. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους πρώτους ταξιδιώτες σε αυτήν τη μοναδική τοποθεσία”.

Tο W Costa Navarino θα περιλαμβάνει πέντε μοναδικούς χώρους για φαγητό και διασκέδαση από το πρωί μέχρι το βράδυ, μεταξύ των οποίων κι ένα beach club σε συναρπαστική τοποθεσία πάνω στην παραλία, σε σχεδιασμό του αρχιτεκτονικού γραφείου K-Studio. Την κοσμοπολίτικη αύρα του beach club, θα συναντά η ανεπιτήδευτη γαστρονομική εμπειρία του “Culinary Square”, η γεμάτη καλοκαίρι εκδοχή του W Living Room κι ένα μπαρ με θέα το ηλιοβασίλεμα στον κόλπο του Ναβαρίνου.

“Στόχος μας είναι στο W Costa Navarino να υπάρχει μια μοναδική ενέργεια, που θα ενισχύει την ελεύθερη έκφραση, τον διάλογο και τη σύνδεση μεταξύ των επισκεπτών, ενώ θα σέβεται και θα αναδεικνύει τις αυθεντικές εμπειρίες και τον πολιτισμό της περιοχής μας. Σε αυτό το νέο κεφάλαιο για την ανάπτυξη της Costa Navarino, πιστεύουμε ότι το W θα συμβάλει σημαντικά στο όραμά μας για την περαιτέρω καθιέρωση της Μεσσηνίας ως κορυφαίο διεθνή προορισμό για επίσκεψη και διαμονή” δήλωσε ο πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ ΑΕ, κ. Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος.

Σύγχρονα γήπεδα τένις κι ένας χώρος αποκλειστικά αφιερωμένος στα θαλάσσια σπορ, αλλά και ποδηλασία, πεζοπορία, αναρρίχηση, ιστιοπλοΐα καθώς και 4 πολυβραβευμένα γήπεδα γκολφ, είναι μερικές από τις δραστηριότητες που προσφέρει ο προορισμός. Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα εστιατόρια της Costa Navarino. Τέλος, δίπλα στο νέο ξενοδοχείο αναπτύσσεται η Navarino Agora, μια ανοικτή αγορά με επιλεγμένα καταστήματα, street food, υπαίθριο σινεμά και συναρπαστικά happenings. Δύο brands της Marriott International έχουν ήδη παρουσία στην Costa Navarino: το The Westin Resort Costa Navarino και το The Romanos, a Luxury Collection Resort.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024