Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕπιπλέον μισό εκατ. επισκέπτες το 2022 στην Ελλάδα μέσω συμφωνίας με το Apollo Travel Group
TOs

Επιπλέον μισό εκατ. επισκέπτες το 2022 στην Ελλάδα μέσω συμφωνίας με το Apollo Travel Group

Ο Όμιλος DER Touristik θα εγκαινιάσει το Μάιο το νέο του ξενοδοχείο στη Λήμνο που τυγχάνει της έγκρισης της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την προετοιμασία των αθλητών της, ενώ ετοιμάζει νέο ξενοδοχείο στη Ρόδο.

Συμφωνία για την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού με τον Tour Operator Apollo Travel Group, θυγατρική του ομίλου DER Touristik, “έκλεισε” ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον CEO Βόρειας Ευρώπης του Apollo και μέλος του International Board της DER Touristik Leif Vase Larsen και την εμπορική διευθύντρια Nina Hornewall.

Ο μεγαλύτερος Tour Operator της Σκανδιναβίας για τους ελληνικούς προορισμούς προγραμματίζει να φέρει 500.000 επισκέπτες το 2022 στην Ελλάδα, ενώ λειτούργησε πέρυσι ξενοδοχείο στα Σύβοτα και έπειτα από απόφαση της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής έγινε στην Ήπειρο η έναρξη της προετοιμασίας της Ολυμπιακής ομάδας της χώρας.

Ο κ. Κικίλιας συμφώνησε με τους εκπροσώπους του Apollo να ενισχυθεί από πλευράς Υπουργείου Τουρισμού η προσπάθεια που γίνεται, καθώς ο Όμιλος θα εγκαινιάσει το Μάιο το νέο του ξενοδοχείο στη Λήμνο που τυγχάνει επίσης της έγκρισης της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την προετοιμασία των αθλητών της, ενώ ετοιμάζει νέο ξενοδοχείο στη Ρόδο.

Επισήμανε ότι ο αθλητικός τουρισμός έχει μεγάλη δυναμική, λόγω και της παγκόσμιας τάσης των επισκεπτών προς την υγεία και την ευεξία, τα βιωματικά ταξίδια και την επαφή με τη φύση, και η ανάδειξή του αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα του ελληνικού Τουρισμού.

Πρόσθεσε δε, ότι μπορεί να είναι όχημα για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την ενδυνάμωση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Τέλος, ο κ. Larsen ενημέρωσε τον κ. Κικίλια για το άνοιγμα γραφείου του Apollo στη Γαλλία και συμφωνήθηκαν τα επόμενα βήματα για την προσέλκυση Γάλλων τουριστών στην Ελλάδα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024