Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΧιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου: ‘Ανοίξαμε και σας περιμένουμε’
Χειμερινός τουρισμός

Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου: ‘Ανοίξαμε και σας περιμένουμε’

Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, στο σύνολο των πιστών. Όσοι θα προσέρχονται στο χιονοδρομικό κέντρο θα πρέπει να φορούν μάσκα τόσο σε ανοιχτούς, όσο και κλειστούς χώρους, όπως είναι το καταφύγιο και τα καταστήματα ενοικιάσεων.

Το βουνό των Κενταύρων, εκτός από τα παντός καιρού χωριά του, φημίζεται και για το παιχνίδι με το χιόνι, ειδικά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου (Pelion Ski Centre), με τη θέα σε δύο “θάλασσες”, το Αιγαίο πέλαγος και τον Παγασητικό, που ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, μετά την χιονόπτωση που σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο.

Ειδικά αν κάποιος έχει σκοπό να αποδράσει ένα διήμερο με στόχο να απολαύσει το χιόνι, το χιονοδρομικό στις Αγριόλευκες είναι ιδανικός προορισμός και τα ξενοδοχεία του Πηλίου είναι έτοιμα να υποδεχθούν με ασφάλεια τους φίλους του σκι και τους λάτρεις του βουνού, τηρώντας τα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό.

Σε λειτουργία θα είναι το σύνολο των πιστών: Πανόραμα (πάνω μέρος), Θέτις, Πήλιο 3, Πήλιο 1, Πήλιο 4 και Πήλιο 5, ενώ οι χιονοδρόμοι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τους τρεις αναβατήρες Πήλιο 3 (διπλό), Πήλιο 4 (συρόμενο) και Πήλιο 5 (baby).

Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Όσοι θα προσέρχονται στο χιονοδρομικό κέντρο θα πρέπει να φορούν μάσκα τόσο σε ανοιχτούς, όσο και κλειστούς χώρους, όπως είναι το καταφύγιο και τα καταστήματα ενοικιάσεων. Για τους χώρους εστίασης του χιονοδρομικού κέντρου, θα ισχύσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για όλη την εστίαση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024