Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Χειμερινός τουρισμός

Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου: 'Ανοίξαμε και σας περιμένουμε'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Ιανουάριος 2022, 14:50

Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, στο σύνολο των πιστών. Όσοι θα προσέρχονται στο χιονοδρομικό κέντρο θα πρέπει να φορούν μάσκα τόσο σε ανοιχτούς, όσο και κλειστούς χώρους, όπως είναι το καταφύγιο και τα καταστήματα ενοικιάσεων.


Το βουνό των Κενταύρων, εκτός από τα παντός καιρού χωριά του, φημίζεται και για το παιχνίδι με το χιόνι, ειδικά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου (Pelion Ski Centre), με τη θέα σε δύο “θάλασσες”, το Αιγαίο πέλαγος και τον Παγασητικό, που ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, μετά την χιονόπτωση που σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο.

Ειδικά αν κάποιος έχει σκοπό να αποδράσει ένα διήμερο με στόχο να απολαύσει το χιόνι, το χιονοδρομικό στις Αγριόλευκες είναι ιδανικός προορισμός και τα ξενοδοχεία του Πηλίου είναι έτοιμα να υποδεχθούν με ασφάλεια τους φίλους του σκι και τους λάτρεις του βουνού, τηρώντας τα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό.

Σε λειτουργία θα είναι το σύνολο των πιστών: Πανόραμα (πάνω μέρος), Θέτις, Πήλιο 3, Πήλιο 1, Πήλιο 4 και Πήλιο 5, ενώ οι χιονοδρόμοι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τους τρεις αναβατήρες Πήλιο 3 (διπλό), Πήλιο 4 (συρόμενο) και Πήλιο 5 (baby).

Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Όσοι θα προσέρχονται στο χιονοδρομικό κέντρο θα πρέπει να φορούν μάσκα τόσο σε ανοιχτούς, όσο και κλειστούς χώρους, όπως είναι το καταφύγιο και τα καταστήματα ενοικιάσεων. Για τους χώρους εστίασης του χιονοδρομικού κέντρου, θα ισχύσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για όλη την εστίαση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top