Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΤα καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφθεί κανείς το 2022, από το Womanandhome.com
Προορισμός

Τα καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφθεί κανείς το 2022, από το Womanandhome.com

Η Κρήτη αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογένειες. Η Ρόδος, η Λέσβος και η Χίος θεωρούνται τα καταλληλότερα νησιά για ζευγάρια.

Την Κρήτη προτείνει ως ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια η δημοφιλής βρετανική ιστοσελίδα Womanandhome.com, σε αφιέρωμά της για τα καλύτερα ελληνικά νησιά για το 2022 (Ίος, Κέρκυρα, Ύδρα, Ρόδος, Λέσβος, Χίος, Νάξος, Μύκονος, Ζάκυνθος, Αστυπάλαια, Σαντορίνη, Σκιάθος και Κως.

“Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και έχει όλα όσα θα μπορούσατε να θέλετε από ευρωπαϊκές διακοπές: εκπληκτικές παραλίες, εξαιρετικά θέρετρα, απίστευτο τοπίο, βουκολικά χωριά και μια μακρά, συναρπαστική ιστορία”, σημειώνει, μεταξύ άλλων, η ιστοσελίδα.

Η προτεινόμενη λίστα περιλαμβάνει την Ίο με τα υπέροχα μονοπάτια και τη μοναδική θέα στο Αιγαίο χωρίς κοσμοσυρροή, ενώ ακολουθούν η Κέρκυρα με τη μαγευτική αρχιτεκτονική της και η Ύδρα που προσφέρεται για πολυτελείς αποδράσεις. Η Ρόδος, η Λέσβος και η Χίος θεωρούνται τα καταλληλότερα νησιά για ζευγάρια, με τα γραφικά σοκάκια τους, την τοπική κουζίνα και τις στιγμές περιπέτειας στη φύση. Ονειρικές παραλίες της Ελλάδας απολαμβάνει κανείς στη Νάξο, ενώ η Μύκονος σαγηνεύει για τη νυχτερινή ζωή και την πανέμορφη Χώρα. Στη συνέχεια, η λίστα “ταξιδεύει” τους επισκέπτες της ιστοσελίδας στην Αστυπάλαια που αποτελεί μοναδική εμπειρία, με τη αύρα ηρεμίας που εκπέμπει και τις δαντελωτές ακτές της, αλλά και στη Ζάκυνθο που θεωρείται ιδανική για φωτογραφικές λήψεις. Η λίστα ολοκληρώνεται με τη Σαντορίνη που προκαλεί δέος, τη Σκιάθο που ταυτίζεται με το ατελείωτο παιχνίδι για οικογένειες στις παραλίες και την Κω που εντυπωσιάζει με την πλούσια ιστορία και τα αρχαιολογικά ευρήματα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024