Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΆδ. Γεωργιάδης: ‘Οι εμπορικές εκθέσεις διεξάγονται κανονικά και με μεγάλη επιτυχία και ασφάλεια’
Εκθέσεις

Άδ. Γεωργιάδης: ‘Οι εμπορικές εκθέσεις διεξάγονται κανονικά και με μεγάλη επιτυχία και ασφάλεια’

Χιλιάδες εμπορικούς επισκέπτες από όλη την τουριστική Ελλάδα επισκέφθηκαν την έκθεση τουριστικών ειδών 'Παρουσίες, Λαϊκή Τέχνη – Τέχνημα', ώστε να βάλουν τις παραγγελίες τους για την επερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν.

Ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την επίσκεψή του στην έκθεση τουριστικών ειδών “Παρουσίες, Λαϊκή Τέχνη – Τέχνημα” (12-16 Ιανουαρίου 2022) δήλωσε: “Είμαι εξαιρετικά ευτυχής που οι εκθέσεις διεξάγονται κανονικά και ότι πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία. Η έκθεση στο Metropolitan Expo είχε πολύ μεγάλη προσέλευση και πολύ μεγάλη κίνηση για τους συμμετέχοντες εμπόρους, κάτι που δείχνει ότι οι έμποροι είναι καλό να επενδύουν στις εμπορικές εκθέσεις, οι οποίες το 2022 θα αναγεννηθούν”.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε επίσης ότι “από τον ΕΟΔΔΥ είχα ενημέρωση ότι ήρθαν εδώ και ήλεγξαν και είναι εξαιρετικά ευχαριστημένοι από τον τρόπο που διεξάγεται η έκθεση” και έκλεισε τη δήλωση του ευχόμενος καλή επιτυχία σε εκθέτες και επισκέπτες για τις εκθέσεις που ακολουθούν.

Η έκθεση “Παρουσίες, Λαϊκή Τέχνη – Τέχνημα” ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με χιλιάδες εμπορικούς επισκέπτες από όλη την τουριστική Ελλάδα που την επισκέφθηκαν, ώστε να βάλουν τις παραγγελίες τους για την επερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν.

Το 2022 θα είναι μια πλούσια εκθεσιακή χρονιά με κορυφαίες κλαδικές εκθέσεις να οργανώνονται το άμεσο προσεχές διάστημα.

Η έκθεση “Παρουσίες, Λαϊκή Τέχνη – Τέχνημα” διοργανώνεται από τη ROTA ΑΕ – Οργάνωση Εκθέσεων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024