Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΤο 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Yachting 7-10 Απριλίου στην Αθήνα
Yachting

Το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Yachting 7-10 Απριλίου στην Αθήνα

Στο πρώτο μέρος του συνεδρίου θα παρουσιαστεί το γενικό πλαίσιο του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα με τοποθετήσεις πολιτικών προσώπων. Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστεί η εικόνα από αγορές yachting στο εξωτερικό, στο τρίτο μέρος θα δοθεί βήμα στους κατασκευαστές σκαφών, κυρίως από το εξωτερικό και στο τέταρτο μέρος θα γίνει σύνοψη των συμπερασμάτων του συνεδρίου.

Στο πλαίσιο του 3ου Athens Yachting Festival θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Yachting φέρνοντας την ελληνική πρωτεύουσα στο επίκεντρο των εξελίξεων για τον Θαλάσσιο Τουρισμό και τις διακοπές με θαλάσσια περιήγηση. Το Athens Yachting Festival θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού από τις 7 έως τις 10 Απριλίου και διοργανώνεται από τη Mact Media Group, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ).

Στο συνέδριο θα τοποθετηθούν σημαντικοί ομιλητές από τον πολιτικό και από τον διεθνή επιχειρηματικό κόσμο με στόχο να αναλυθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό, όλες οι πτυχές του θέματος, να αναδειχθούν οι δυνατότητες που έχει το yachting στην Ελλάδα, αλλά και οι επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στον κλάδο.

Στο πρώτο μέρος του συνεδρίου θα παρουσιαστεί το γενικό πλαίσιο του yachting και κατ’επέκταση και του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα με τοποθετήσεις πολιτικών προσώπων. Βασικός στόχος να αποτυπωθεί με ακρίβεια το που βρισκόμαστε, που θέλουμε να πάμε και ποιες είναι οι δράσεις που απαιτούνται για να επιτευχθούν οι στόχοι μας.

Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστεί η εικόνα από αγορές yachting στο εξωτερικό, οι βέλτιστες πρακτικές που έχουν ακολουθήσει αυτές οι αγορές για την προώθηση του yachting  και θα συζητηθούν τα σημαντικά βήματα που μπορούν να γίνουν και στη χώρα μας.

Στο τρίτο μέρος θα δοθεί βήμα στους κατασκευαστές σκαφών, κυρίως από το εξωτερικό, προκειμένου να ενημερώσουν τους συνέδρους για τις νέες τάσεις της αγοράς.

Στο τέταρτο μέρος θα πάρουν το λόγο οι φορείς του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού  στην Ελλάδα για να συνοψίσουν τα συμπεράσματα του συνεδρίου, να καταθέσουν προτάσεις, να συζητήσουν ιδέες, να αναδείξουν τις ανάγκες επενδύσεων που υπάρχουν ώστε να μπορέσει το yachting να ξεδιπλώσει το σύνολο των δυνατοτήτων του και να προσφέρει στη χώρα αυτό που πραγματικά αξίζει και μπορεί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024