Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Η Κύπρος αναβαθμίζει και εμπλουτίζει του τουριστικό προϊόν της

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Ιανουάριος 2022, 11:57

Έμφαση στην ανάπτυξη ορεινών περιοχών, σχέδια Επιχορήγησης, labels προϊόντων, ενίσχυση του ψηφιακού μάρκετινγκ, ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού και διαδρομή Heartland of Legends, εντάσσονται στην Εθνική Στρατηγική Τουρισμού 2030.


Ο υφυπουργός Τουρισμού Κύπρου κ. Σάββας Περδίος παρουσίασε σήμερα το μέχρι τώρα έργο του υφυπουργείου και τον προσανατολισμό που αποκτά πλέον ο τουρισμός στην Κύπρο.
Ο κ. Περδίος αναφέρθηκε στις νέες τάσεις και προτιμήσεις των τουριστών, οι οποίες περιλαμβάνουν μορφές που εστιάζουν στην αποφυγή της πολυκοσμίας, το ενδιαφέρον για το φυσικό περιβάλλον, τον συνδυασμό εργασίας και διακοπών, τις εμπειρίες που συνδέονται με την τοπική κοινότητα κ.ά.Όπως εξήγησε, αυτές οι τάσεις είναι ευθυγραμμισμένες με την Εθνική Στρατηγική Τουρισμού 2030, η οποία προέβλεψε την ανάγκη για αναβάθμιση και εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος. Η έμφαση στην ανάπτυξη ορεινών περιοχών, τα διάφορα Σχέδια Επιχορήγησης, τα Labels προϊόντων, η ενίσχυση του ψηφιακού μάρκετινγκ, η ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού και η διαδρομή Heartland of Legends, είναι μερικές από τις δράσεις στις οποίες επενδύει το Υφυπουργείο Τουρισμού στα πλαίσια του επαναπροσανατολισμού αυτού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top