Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Όμιλος Διβάνη συμμετέχει με όλα τα ξενοδοχεία του στο πρόγραμμα GHA Discovery
Ξενοδοχεία

Ο Όμιλος Διβάνη συμμετέχει με όλα τα ξενοδοχεία του στο πρόγραμμα GHA Discovery

Διαχειριζόμενο από την Global Hotel Alliance, το πρόγραμμα περιλαμβάνει περισσότερα από 500 ξενοδοχεία με 35 brands σε 85 χώρες και εξυπηρετεί περισσότερα από 11 εκατ. μέλη.

Η Global Hotel Alliance “αγκαλιάζει” τις απαιτήσεις των καταναλωτών για περισσότερη ευελιξία σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο κερδίζουν και ξοδεύουν τις ανταμοιβές τους, είτε από τη χώρα τους είτε εκτός, με τον επανασχεδιασμό του GHA Discovery και την εισαγωγή του πρώτου νομίσματος ψηφιακών ανταμοιβών της βιομηχανίας.

Η επανεμφάνιση του GHA Discovery, του μεγαλύτερου προγράμματος πιστότητας στον κόσμο για ανεξάρτητα brands ξενοδοχείων, ξεκινά επίσημα σήμερα, καλύπτοντας τις ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών με περισσότερες ανταμοιβές, αναγνώριση και ευκαιρίες να γνωρίσουν ξενοδοχεία και θέρετρα στη χώρα τους ή εκτός.

Διαχειριζόμενο από την Global Hotel Alliance (GHA), το πρόγραμμα, το οποίο “αγκαλιάζει” τις νέες τάσεις στα ταξίδια και τον τρόπο ζωής, περιλαμβάνει περισσότερα από 500 ξενοδοχεία με 35 brands σε 85 χώρες και εξυπηρετεί περισσότερα από 11 εκατ. μέλη. Στόχος του είναι να επεκτείνει περαιτέρω την εμβέλειά του όταν ενταχθεί το NH Hotels Group το 2022, προσθέτοντας άλλα 360 ξενοδοχεία.

Μια εκτενής έρευνα σχολίων μελών της GHA και της νέας συμπεριφοράς των καταναλωτών έδειξε ότι οι ταξιδιώτες ζητούν να ανταμειφθούν άμεσα και δίκαια, όχι μόνο για διανυκτερεύσεις αλλά και για δαπάνες, με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο. Ο Όμιλος Διβάνη, ο πρώτος ελληνικός όμιλος της GHA, συμμετέχει έμπρακτά σε αυτό μέσω του προγράμματος Divani Collection Hotels Discovery προσφέροντας στους πελάτες του τις μοναδικές εμπειρίες του προγράμματος. Στους σημερινούς καταναλωτές αρέσει να νιώθουν μέρος της κοινότητας και να τους δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουν εμπειρίες ξενοδοχείων ακόμα και κοντά στο σπίτι. Το GHA Discovery διαμορφώνεται γύρω από τρεις έννοιες που επικεντρώνονται στα μέλη:

1. Ένα νέο νόμισμα ψηφιακών ανταμοιβών, Discovery Dollars (D$).
2. Αναγνώριση, με περισσότερα επίπεδα και πολλαπλούς τρόπους προόδου και οφέλη από την πρώτη διαμονή.
3. Live Local, προσκαλώντας μέλη στα ξενοδοχεία ακόμη και χωρίς διαμονή, μέσω προσφορών και εμπειριών που περιλαμβάνουν πρόσβαση στην πισίνα, ημέρες σπα, φαγητό και πολλά άλλα.

“Οι απαιτητικοί επισκέπτες του σήμερα θέλουν να αναγνωρίζονται και να ανταμείβονται άμεσα, όπου κι αν ταξιδεύουν και για ό,τι ξοδεύουν, και το GHA Discovery προσφέρει τώρα αυτήν την ευελιξία, με την εισαγωγή του πρώτου νομίσματος ψηφιακών ανταμοιβών του κλάδου, το Discovery Dollars, που επιτρέπει στα μέλη να κερδίζουν από την πρώτη διαμονή και να εξαργυρώνουν σε μελλοντικές διαμονές για δαπάνες στο ξενοδοχείο, από το κόστος δωματίου έως το γεύμα το σπα ή το γκολφ. Με τα συχνά τοπικά ταξίδια επίσης, τον νέο κανόνα λόγω των συνεχιζόμενων ταξιδιωτικών περιορισμών που σχετίζονται με την πανδημία, το νέο μας πρόγραμμα είναι πιο προσιτό και γενναιόδωρο, ανταμείβοντας τα μέλη σε ξενοδοχεία πιο κοντά στο σπίτι τους”, δήλωσε ο CEO της GHA, Chris Hartley.

“Η συμμετοχή του Ομίλου Διβάνη στο πρόγραμμα της GHA ενδυνάμωσε τη θέση μας στην παγκόσμια τουριστική αγορά και μας έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με διεθνούς φήμης πολυτελείς αλυσίδες ξενοδοχείων όπως τα Kempinski, Viceroy Group, Omni Hotels & Resorts, Marco Polo Hotels και Corinthia Hotels. Με πάνω από έξι δεκαετίες ισχυρής παρουσίας στην ελληνική αγορά, ο όμιλος μας συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επενδύει στις προσφερόμενες υπηρεσίες”, ανέφερε ο CEO του Divani Collection Hotels, κ. Σπύρος Διβάνης.

Πέρα από τις ανταμοιβές και τα οφέλη, το GHA Discovery αξιοποιεί καλύτερα τον σημαντικό ρόλο των ξενοδοχείων και των θέρετρων ως βασικών στοιχείων του τρόπου ζωής, αξιοποιώντας την διάθεση των καταναλωτών για επικοινωνία με ανθρώπους και μέρη και ενθαρρύνοντάς τους να ξοδεύουν τοπικά, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στον τομέα της φιλοξενίας και της τοπικής οικονομίας.

Με την κυκλοφορία του Discovery Dollars περίπου 75 εκατ. D$ (αξίας ισοδύναμης του US$) θα ενταχθούν παγκοσμίως το 2022 και τα μέλη θα παρακινηθούν να τα ξοδέψουν με αποτέλεσμα η GHA να αναμένει ότι η εισαγωγή του νομίσματος ψηφιακών ανταμοιβών θα αποφέρει περίπου καθαρά έσοδα 1,5 δισ. δολ.

“Τελικά, το νέο πρόγραμμα GHA Discovery θα βοηθήσει στην αναβίωση δημοφιλών διεθνών προορισμών, δημιουργώντας παράλληλα τοπικές ταξιδιωτικές κοινότητες”, δήλωσε ο Hartley. “Ακολουθούμε μια, πολύ στραμμένη προς το μέλλον, προσέγγιση για τα προγράμματα
πιστότητας, όχι μόνο καλύπτοντας τις ανάγκες των σημερινών καταναλωτών, αλλά δίνοντάς τους έναν καλό λόγο να ξοδέψουν, υποστηρίζοντας την οργανική ανάκαμψη των ταξιδιών και της φιλοξενίας ως βασικό μέρος της παγκόσμιας οικονομικής ανάκαμψης το 2022″.

Το GHA Discovery είναι επίσης ένα από τα πιο διαφορετικά προγράμματα πιστότητας παγκοσμίως, με 35 ξεχωριστά brands που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας. Με το NH Hotel Group να εντάσσεται στο GHA στις αρχές του 2022, προσθέτοντας 360 επιπλέον ξενοδοχεία σε 30 χώρες με τρία brands – NH Hotels, NH Collection και nhow – τα μέλη θα έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές, καθώς και την ευκαιρία να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν σε περισσότερα από 800 ακίνητα σε όλο τον κόσμο.

Τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα της Ultratravel Collection της GHA αποτελούν μέρος αυτής της προσφοράς, με το χαρτοφυλάκιο των καλύτερων ιδιοκτησιών σε περιζήτητους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων απομακρυσμένων νησιών και τοποθεσιών εκτός των αναμενόμενων, που προσελκύουν τη ζήτηση των ταξιδιωτών για εξατομικευμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες πολυτελείας κατά τις οποίες προτιμάται η ιδιωτικότητα, η κοινωνική αποστασιοποίηση και η βιώσιμη προσέγγιση του τουρισμού.

Αυτή η συνειδητή ταξιδιωτική κίνηση, που επιταχύνθηκε από την πανδημία και “αγκαλιάστηκε” από την GHA και τα brands των ξενοδοχείων, με βαρύτητα στην ανταπόδοση σε κοινότητες και στο περιβάλλον, αντικατοπτρίστηκε σε μια ειδική προώθηση για την σηματοδότηση της επανεκκίνησης του GHA Discovery. Ισχύει για κρατήσεις μελών που πραγματοποιήθηκαν στο site ή στο mobile app του GHA Discovery μεταξύ 8 και 31 Δεκεμβρίου 2021 για ταξίδια που θα ολοκληρωθούν έως τις 30 Ιουνίου 2022. Το GHA Discovery συνεισφέρει 1 δολ. ανά κράτηση σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζονται από επωνυμίες συμμαχίας που περιλαμβάνουν πολλαπλούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων αφιερωμένων στην εκπαίδευση για τα παιδιά, την υγειονομική περίθαλψη και την κοινωνική ευημερία, την προστασία του περιβάλλοντος και την καλή διαβίωση των ζώων.

Τα βασικά οφέλη του νέου προγράμματος περιλαμβάνουν:

  • Discovery Dollars (D$): Ένα ολοκαίνουργιο νόμισμα ψηφιακών ανταμοιβών όπου τα μέλη κερδίζουν D$ σε οποιοδήποτε ακίνητο του GHA Discovery για εξαργύρωση σε μελλοντικές διαμονές. Κατά το check-out, τα D$ που κερδίσατε σε προηγούμενες διαμονές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το δωμάτιο του ξενοδοχείου, την αναβάθμιση δωματίου, το φαγητό, τις θεραπείες σπα ή άλλες επιπλέον παροχές. Τα μέλη μπορούν να κερδίσουν D$ από την πρώτη μέρα και το ποσοστό που κερδίζουν για τις επιλέξιμες δαπάνες αυξάνεται ανάλογα με την βαθμίδα συνδρομής, ξεκινώντας από 4% και φθάνοντας έως 7%.
  • Επεκτεινόμενες Βαθμίδες Συνδρομής: Οι νέες βαθμίδες του GHA Discovery είναι Silver, Gold, Platinum και Titanium. Τα νέα μέλη αποκτούν την ιδιότητα Silver με την ένταξή τους στο πρόγραμμα και δικαιούνται προνόμια από την πρώτη τους διαμονή. Η αναβάθμιση της βαθμίδας είναι πιο εύκολη και γρήγορη, χάρη σε ένα επιπλέον επίπεδο που προστίθεται και στα πιο ευέλικτα κριτήρια. Τα μέλη μπορούν να μετακινηθούν στην επόμενη βαθμίδα με τρεις τρόπους – τον ​​αριθμό των διανυκτερεύσεων, τις δαπάνες για τις επιλεγμένες αγορές ή τον αριθμό των brands των ξενοδοχείων που έχουν μείνει. Τα μέλη βαθμίδας Titanium μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την κοινή χρήση της συνδρομής, με την επιλογή να δωρίσουν κάθε χρόνο το επίπεδο τους σε φίλο ή μέλος της οικογένειας.
  • Live Local: Αξιοποιώντας την τάση παραμονής στο σπίτι, το Live Local παρέχει στα μέλη πρόσβαση σε ακίνητα του GHA στην πόλη τους μέσω Προσφορών Διαμονής για να κάνουν διαλείμματα όπως τους αξίζει. Τοπικές προσφορές για σύντομα διαλείμματα απόλαυσης χωρίς διαμονή, όπως πρόσβαση στην παραλία, το γυμναστήριο ή την πισίνα ή ειδικές προσφορές για φαγητό και ευεξία, συν εξατομικευμένες εμπειρίες –δραστηριότητες μόνο για μέλη που τους εντάσσουν στην τοπική κουλτούρα ή την κοινότητά τους, από περιηγήσεις και μαθήματα έως εκδηλώσεις και αποστολές με προορισμό τη φύση.

Η συμμετοχή στο Divani Collection Hotels Discovery είναι δωρεάν και οι ταξιδιώτες μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024