Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυνάντηση των ξενοδόχων της Πάφου με τον δήμαρχο της πόλης για την τουριστική περιοχή
Κύπρος

Συνάντηση των ξενοδόχων της Πάφου με τον δήμαρχο της πόλης για την τουριστική περιοχή

Τα σχέδια που πρόκειται να πραγματοποιηθούν την περίοδο 2022-2023 συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι αρχαιολογικοί χώροι της Πάφου, η περιοχή της Θεοσκέπαστης, η περιοχή της Λεωφόρου.

Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου, αντιπροσωπεία των ξενοδόχων της Πάφου είχε σήμερα συνάντηση με τον δήμαρχο Πάφου, κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου, κ. Θάνο Μιχαηλίδη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως η συνάντηση σκοπό είχε την ενημέρωση για τα διάφορα σχέδια που έχει ο Δήμος Πάφου για την αναβάθμιση της τουριστικής περιοχής της Πάφου, δηλαδή της Κάτω Πάφου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης, ο δήμαρχος Πάφου στη συνάντησή του με τον Σύνδεσμο, ανέλυσε τα σχέδια που πρόκειται να πραγματοποιηθούν την περίοδο 2022-2023. Στα μελλοντικά έργα, συμπεριλαμβάνει τους αρχαιολογικούς χώρους της Πάφου, την περιοχή της Θεοσκέπαστης, την περιοχή της Λεωφόρου Ποσειδώνος, όπως επίσης και το σχέδιο για τη δημιουργία ενός συστήματος κυματοθραυστών, που θα ξεκινά από τα δημοτικά μπάνια και θα τελειώνει εκεί που ξεκινά η σειρά των κυματοθραυστών του Δήμου Γεροσκήπου.

Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην πιο συνεχή και εντατική συντήρηση και βελτίωση των υφιστάμενων χώρων της Κάτω Πάφου, όσον αφορά στην καθαριότητα, την κηποτέχνηση των δημόσιων χώρων, καθώς τόνισε πως αυτά είναι άκρως σημαντικά ως τα καινούρια σχέδια που έχει ο Δήμος για την αναβάθμιση της πόλης.

Ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε, τέλος, ότι παρόμοιες συζητήσεις θα πραγματοποιούνται συχνά για ανταλλαγή απόψεων, αλλά και για ενημέρωση για τα προγράμματα που αφορούν την τουριστική περιοχή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024