Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Αμοργού στη Νορβηγία
Προβολή προορισμού

Προβολή της Αμοργού στη Νορβηγία

Στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Αμοργού δίνεται έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, με στόχο την περαιτέρω διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.

Το έγκριτο νορβηγικό ταξιδιωτικό περιοδικό “REIS”, στο χειμερινό του τεύχος, επέλεξε να ξεναγήσει τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες του, στις Κυκλάδες και ειδικά στην Αμοργό.

Το νησί του απέραντου γαλάζιου προβάλλεται στο εξώφυλλο της ψηφιακής έκδοσης με τίτλο “Αμοργός το κόσμημα των Κυκλάδων”.

Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό το περιοδικό ταξιδεύει τους αναγνώστες τους στην ιστορία, τις παραλίες, τις διαδρομές, την παράδοση και την γαστρονομία της Αμοργού, προβάλλοντας της αυθεντική ομορφιά του νησιού και τη φιλόξενη ψυχή των κατοίκων του. “Με το απόκρημνο ορεινό τοπίο, τα εξαιρετικά μονοπάτια πεζοπορίας, τις μυστικές παραλίες και την ανέγγιχτη διαχρονικότητα, η Αμοργός είναι το πιο συναρπαστικό από όλα τα ελληνικά νησιά”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο συντάκτης τους αφιερώματος.

Η αντιδήμαρχος τουριστικής προβολής Αμοργού, κα Πόπη Δεσποτίδη δήλωσε, ότι “στο πλαίσιο της στοχευμένης τουριστικής προβολής του Δήμου Αμοργού, ενισχύθηκε η παρουσία του νησιού, τόσο σε κάποιες υπάρχουσες αγορές όσο και σε κάποιες νέες, όπως τη σκανδιναβική. Στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου δίνεται έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, με στόχο την περαιτέρω διεύρυνση της τουριστικής περιόδου”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024