Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Προβολή της Αμοργού στη Νορβηγία

Τατιάνα Ρόκου - 17 Ιανουάριος 2022, 16:20

Στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Αμοργού δίνεται έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, με στόχο την περαιτέρω διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.


Το έγκριτο νορβηγικό ταξιδιωτικό περιοδικό “REIS”, στο χειμερινό του τεύχος, επέλεξε να ξεναγήσει τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες του, στις Κυκλάδες και ειδικά στην Αμοργό.

Το νησί του απέραντου γαλάζιου προβάλλεται στο εξώφυλλο της ψηφιακής έκδοσης με τίτλο “Αμοργός το κόσμημα των Κυκλάδων”.Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό το περιοδικό ταξιδεύει τους αναγνώστες τους στην ιστορία, τις παραλίες, τις διαδρομές, την παράδοση και την γαστρονομία της Αμοργού, προβάλλοντας της αυθεντική ομορφιά του νησιού και τη φιλόξενη ψυχή των κατοίκων του. “Με το απόκρημνο ορεινό τοπίο, τα εξαιρετικά μονοπάτια πεζοπορίας, τις μυστικές παραλίες και την ανέγγιχτη διαχρονικότητα, η Αμοργός είναι το πιο συναρπαστικό από όλα τα ελληνικά νησιά”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο συντάκτης τους αφιερώματος.Η αντιδήμαρχος τουριστικής προβολής Αμοργού, κα Πόπη Δεσποτίδη δήλωσε, ότι “στο πλαίσιο της στοχευμένης τουριστικής προβολής του Δήμου Αμοργού, ενισχύθηκε η παρουσία του νησιού, τόσο σε κάποιες υπάρχουσες αγορές όσο και σε κάποιες νέες, όπως τη σκανδιναβική. Στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου δίνεται έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, με στόχο την περαιτέρω διεύρυνση της τουριστικής περιόδου”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top