Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Nobu Hospitality έρχεται στην Ελλάδα – το πρώτο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη
Ξενοδοχεία

Η Nobu Hospitality έρχεται στην Ελλάδα – το πρώτο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη

Το boutique ξενοδοχείο (το 10ο της αλυσίδας στην Ευρώπη) θα στεγάζει το επώνυμο εστιατόριο 'Nobu', πλήρως εξοπλισμένο σπα, γυμναστήριο, πισίνα υπερχείλισης δύο επιπέδων και πέντε πολυτελείς βίλες με πισίνα.

Η διεθνής lifestyle ξενοδοχειακή αλυσίδα Nobu Hospitality, ήπου ιδρύθηκε από τους Nobu Matsuhisa, Robert De Niro και Meir Teper, ανακοινώνει το πρώτο της ξενοδοχείο και εστιατόριο στην Ελλάδα, το Nobu Hotel and Restaurant Santorini, που έχει προγραμματιστεί να ανοίξει την άνοιξη του 2022.

Στη βορειοανατολική ακτή του νησιού, στο Ημεροβίγλι, το boutique ξενοδοχείο θα στεγάζει το επώνυμο εστιατόριο “Nobu”, πλήρως εξοπλισμένο σπα, γυμναστήριο, πισίνα υπερχείλισης δύο επιπέδων και πέντε πολυτελείς βίλες με πισίνα, προσφέροντας πανοραμική θέα τόσο στην Καλντέρα όσο και στο Αιγαίο Πέλαγος. Μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Οία και 20 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σαντορίνης, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε καλή τοποθεσία, κατά μήκος του μονοπατιού πεζοπορίας Οία-Φηρά.

Η Nobu Hospitality έχει συνάψει μακροπρόθεσμη συμφωνία διαχείρισης με την MonteRock International (MRI), έναν όμιλο με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους βασικούς κλάδους, όπως η φιλοξενία, τα ΜΜΕ, τα τρόφιμα & ποτά, τα ακίνητα, οι τράπεζες και η βιομηχανική τεχνολογία.

Ο Trevor Horwell, διευθύνων σύμβουλος της Nobu Hospitality δήλωσε: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ερχόμαστε στη Σαντορίνη και θα συνεργαστούμε με την τοπική κοινότητα σε αυτό το συναρπαστικό έργο. Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους προορισμούς στον κόσμο με τη σπάνια ομορφιά της, διάσημη για τη χαρακτηριστική του κουζίνα, την ασβεστωμένη αρχιτεκτονική με τα ασβεστωμένα σπίτια, φόντο τους απόκρημνους βράχους και τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα που φωτίζουν τη θάλασσα και τον ουρανό. Ανυπομονούμε να προσκαλέσουμε ντόπιους και διεθνείς ταξιδιώτες να ζήσουν τον τρόπο ζωής του Nobu σε αυτόν τον ιδιαίτερο προορισμό”.

Ο Alfredo Longo, διευθύνων σύμβουλος της MonteRock International ανέφερε: “Είμαστε πραγματικά περήφανοι για τη σταθερή συνεργασία που έχουμε με το σήμα Nobu όλα αυτά τα χρόνια και τώρα είμαστε περισσότερο από χαρούμενοι που επεκτεινόμαστε μαζί του στον κλάδο της φιλοξενίας. Σε αυτόν τον απίστευτο ‘καμβά’, όπως είναι το νησί της Σαντορίνης, το καλύτερο από αυτά που προσφέρει ο τρόπος ζωής και η κουζίνα του Nobu, θα προσφερθεί σε ένα τέλειο σκηνικό, καλύπτοντας κάθε ανάγκη, με τα υψηλότερα πρότυπα”.

Με την πρόσθεση του Nobu Hotel and Restaurant Santorini στο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο της Nobu Hospitality, τα ξενοδοχεία της φτάνουν τα 26 σε όλον τον κόσμο και τα 10 στην ευρωπαϊκή ήπειρο, με ξενοδοχεία σε Ρώμη, Σαν Σεμπαστιάν και Αμβούργο επίσης υπό ανάπτυξη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024