Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Αναβολή της 43ης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Βελιγραδίου για τον Μάρτιο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Ιανουάριος 2022, 13:55

'Η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω της αδυναμίας επαρκούς σχεδιασμού ενός τόσο σύνθετου και εκτεταμένου συμβάντος στις συνθήκες αβέβαιης κατάστασης της επιδημίας του COVID-19, που εισήγαγε επιδημιολογικά μέτρα και περιορισμούς με αβέβαιη διάρκεια', σημειώνουν οι διοργανωτές.


Η Έκθεση του Βελιγραδίου αποφάσισε να αναβάλει την 43η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και την 17η Διεθνή Έκθεση Εξοπλισμού HORECA, που θα διεξαγόταν από τις 24 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2022, “λόγω αδυναμίας επαγγελματικής και αποτελεσματικής διοργάνωσης αυτής της εκδήλωσης στον προγραμματισμένο χρόνο”. Η νέα ημερομηνία των εκθέσεων είναι 24-27 Μαρτίου 2022.

“Η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω της αδυναμίας επαρκούς σχεδιασμού ενός τόσο σύνθετου και εκτεταμένου συμβάντος στις συνθήκες αβέβαιης κατάστασης της επιδημίας του COVID-19, που εισήγαγε επιδημιολογικά μέτρα και περιορισμούς με αβέβαιη διάρκεια”, σημειώνουν οι διοργανωτές.“Ως διοργανωτές της μεγαλύτερης εκδήλωσης στον τομέα του τουρισμού στην περιοχή, βελτιώνοντας την ποιότητα των εκδηλώσεων, θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε καλός και αξιόπιστος συνεργάτης, ώστε όλοι μαζί να συμβάλουμε επαρκώς στην ανάκαμψη του τουρισμού και του τουρισμού και βιομηχανία φιλοξενίας”, καταλήγουν.


Το ελληνικό περίπτερο πριν δύο χρόνια (2020) στην έκθεση.

Παραδοσιακά, στην έκθεση θα συμμετέχουν τα σημαντικότερα τουριστικά γραφεία, καθώς και σύλλογοι και οργανισμοί, ξενοδοχεία, τουριστικά κέντρα, αεροπορικές εταιρείες, διεθνείς τουριστικοί πράκτορες, εστιάζοντας σε επιχειρηματικές επαφές από τη χώρα, την ευρύτερη περιοχή, καθώς και σε παραδοσιακές αγορές όπου οι άνθρωποι ταξιδεύουν και αυτοί από τους οποίους προέρχεται ο μεγαλύτερος αριθμός τουριστών, ώστε να συνδεθούν προσφορά και ζήτηση.

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις συμμετοχής που έχουν ήδη υποβληθεί είναι έγκυρες και δε χρειάζεται να συμπληρωθούν εκ νέου.Στη φωτογραφία, η είσοδος του εκθεσιακού χώρου.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top