Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

LinktoGreece.com: Παρουσίαση της Θεσσαλονίκης σε 45 τουριστικούς πράκτορες Ολλανδίας, Βελγίου και Λουξεμβούργου

Τατιάνα Ρόκου - 21 Ιανουάριος 2022, 14:42

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στην LinktoGreece.com, την πρώτη online επαγγελματική πλατφόρμα δικτύωσης Ελλήνων επαγγελματιών του τουρισμού με την αγορά της Ολλανδίας, του Βελγίου και του Λουξεμβούργου.


Με πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών υλοποιήθηκε η επαγγελματική πλατφόρμα Link to Greece. Στόχος και σκοπός της πρωτοβουλίας είναι οι επαγγελματίες του τουρισμού της Ελλάδας να συστηθούν και να συνεργαστούν με τουριστικούς πράκτορες στις αγορές της Ολλανδίας, του Βελγίου και του Λουξεμβούργου.

Η πλατφόρμα λειτουργεί αφενός ως τόπος επαφών για επαγγελματικές συναντήσεις και ως εργαλείο παρουσίασης των ελληνικών εταιρειών που ενδιαφέρονται για την αγορά της BeNeLux. Επιπλέον παρουσιάζονται ελληνικοί προορισμοί μέσω ξεχωριστών στοχευμένων webinars.

Στη δράση αυτή συμμετείχε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας τον προορισμό σε 45 τουριστικούς πράκτορες στις αγορές της Ολλανδίας, του Βελγίου και του Λουξεμβούργου.

Επιπλέον, παρουσιάστηκαν ολοκληρωμένα τουριστικά προϊόντα ενδυνάμωσης του προορισμού με θεματικές αυθεντικές εμπειρίες που θα βοηθήσουν στην επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Για την ολοκληρωμένη τουριστική παρουσίαση της πόλης, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω θεματικές παρουσιάσεις:

  • Εξερεύνηση της πόλης (Εxploring the city),
  • Συνεδριακός Τουρισμός (MICE),
  • Γαστρονομία (Gastronomy),
  • Μοναδικές εμπειρίες (Unique Experiences),
  • Συναντήσεις με τους ντόπιους (Μeet the locals),

Εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων μίλησαν στοχευμένα και παρουσίασαν τις επιλογές που προσφέρει ο προορισμός.

Για τη δωρεάν συμμετοχή στην πλατφόρμα ενημερώθηκε πλειάδα επαγγελματιών του τουρισμού, καθώς αυτή θα παραμείνει ενεργή για Β2Β συναντήσεις σε όλη τη διάρκεια του 2022.

Η αντιπερειφεριάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου δήλωσε: “Πιστεύουμε ότι η δράση του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών θα συνδράμει αποτελεσματικά στην περαιτέρω προβολή του προορισμού και των τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων. H διευκόλυνση των B2B επαγγελματικών συναντήσεων με επαγγελματίες της αγοράς BeNeLux μέσω συνεχούς και επικαιροποιημένης πληροφόρησης είναι προτεραιότητα μας. Ευχαριστούμε για την άμεση απρόσκοπτη θετική συνεργασία”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top