Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Emirates συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία των πτήσεών της στις ΗΠΑ
Αεροπορικές εταιρείες

H Emirates συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία των πτήσεών της στις ΗΠΑ

Οι πτήσεις από και προς Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη (JFK) και Ουάσινγκτον DC δεν επηρεάζονται, ενώ οι πτήσεις που είχαν προγραμματιστεί με αεροσκάφος Airbus A380 προς Βοστώνη, Χιούστον και Σαν Φρανσίσκο θα πραγματοποιηθούν με Boeing 777.

Καθώς οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών αποφάσισαν να καθυστερήσουν τη δημιουργία υποδομών δικτύων 5G κοντά σε αεροδρόμια των ΗΠΑ, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) και η Boeing εξέδωσαν επίσημες ανακοινώσεις που αίρουν τον προηγούμενο περιορισμό στις πτήσεις αεροσκαφών, επιτρέποντας στην Emirates να έχει ήδη αποκαταστήσει με ασφάλεια τις προγραμματισμένες πτήσεις της προς όλους τους προορισμούς από και προς τις ΗΠΑ, έως το Σάββατο 22 Ιανουαρίου.

Από την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, η αεροπορική εταιρεία έχει επανέλθει στην κανονική της λειτουργία με πτήσεις που θα πραγματοποιούνται με το Boeing 777 από και προς το Σικάγο, το Ντάλας Φορτ Γουόρθ, το Μαϊάμι, το Νιούαρκ, το Ορλάντο και το Σιάτλ.
Οι πτήσεις από και προς Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη (JFK) και Ουάσινγκτον DC δεν έχουν επηρεαστεί. Οι πτήσεις από και προς τη Βοστώνη, το Χιούστον και το Σαν Φρανσίσκο, τις οποίες η αεροπορική εταιρεία λειτουργούσε προσωρινά με αεροσκάφη A380 στις 20 και 21 Ιανουαρίου, λειτουργούν πάλι με Boeing 777 από το Σάββατο 22 Ιανουαρίου.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Emirates ανέστειλε τα δρομολόγιά της προς ορισμένους προορισμούς των ΗΠΑ, ακολουθώντας τη σύσταση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) και της Boeing που αφορούσε πιθανές παρεμβολές μεταξύ των κεραιών 5G και των συστημάτων των αεροσκαφών, καθώς η ασφάλεια αποτελεί πάντα άμεση προτεραιότητα για την αεροπορική εταιρεία.

Ο πρόεδρος της Emirates, σερ Tim Clark, δήλωσε: “Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε στους επιβάτες μας από την προσωρινή αναστολή των πτήσεων από και προς ορισμένους προορισμούς των ΗΠΑ. Η ασφάλεια είναι και θα είναι πάντοτε η απόλυτη προτεραιότητά μας και είναι κάτι που δεν ρισκάρουμε ποτέ. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να επανέλθουμε σε πλήρη λειτουργία των υπηρεσιών μας στις ΗΠΑ, όσον αφορά την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, αλλά και τη μεταφορά εμπορευμάτων. Ωστόσο, έχουμε επίσης πλήρη επίγνωση ότι πρόκειται για μια προσωρινή αναστολή και μια μακροπρόθεσμη λύση κρίνεται απαραίτητη. Η Emirates θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τους κατασκευαστές αεροσκαφών και τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές για να διασφαλίσει την ασφάλεια και την αδιάκοπη παροχή των υπηρεσιών μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την υπομονή και την κατανόησή τους και να εκφράσουμε την εκτίμησή μας σε όλους τους συνεργάτες μας που εργάστηκαν όλο το εικοσιτετράωρο για να ελαχιστοποιήσουν τον αντίκτυπο στους πελάτες μας και να μας βοηθήσουν να επιστρέψουμε άμεσα στη λειτουργία μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024