Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός και απασχόληση

Τι γίνεται σε περιπτώσεις νόσησης εργαζομένων και τέκνων εργαζομένων από COVID-19

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Ιανουάριος 2022, 10:47

Διευκολύνσεις για εργαζομένους γονείς στον ιδιωτικό τομέα και ειδική άδεια ασθενείας εργαζομένων. Ειδικές ρυθμίσεις για τη Β. Εύβοια.


Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος ενημερώνει τα μέλη του ότι στο Ν. 4886/2022 (ΦΕΚ Α’ 12) με τίτλο “Εκσυγχρονισμός του δικαίου ανταγωνισμού για την ψηφιακή εποχή – Τροποποίηση του ν. 3959/2011 και ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/1 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 11ης Δεκεμβρίου 2018 για την παροχή αρμοδιοτήτων στις αρχές ανταγωνισμού των κρατών μελών, ώστε να επιβάλλουν αποτελεσματικότερα τους κανόνες και για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της εσωτερικής αγοράς και άλλες διατάξεις” περιλαμβάνονται οι παρακάτω ρυθμίσεις που ενδιαφέρουν τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις:

Άρθρο 61
Διευκολύνσεις για γονείς εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα λόγω νόσησης των τέκνων τους από τον κορωνοϊό COVID -19-Αντικατάσταση του άρθρου 16 ν. 4722/2020

Άρθρο 62
Ειδική άδεια ασθένειας εργαζόμενων λόγω νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19

Άρθρο 56
Παρατάσεις προθεσμιών λήξης, εμφάνισης και πληρωμής αξιογράφων και παρατάσεις σχετικά με το ευεργέτημα μη καταχώρησης αξιογράφων σε αρχεία δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς υπό όρους – Τροποποίηση παρ. 1 και 2 άρθρου 34 του ν. 4829/2021.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top