Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting: 'Η άνθιση του yachting προϋποθέτει συναίνεση'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Φεβρουάριος 2022, 11:04

'Πρωταρχικός στόχος όλων όσων υπηρετούμε τον κλάδο του θαλάσσιου τουρισμού πρέπει να είναι η εξέλιξη και άνθιση ενός τουριστικού προϊόντος, που μπορεί να απογειώσει τόσο τον ελληνικό τουρισμό, όσο την ναυπήγησή και την ναυπηγοεπισκευαστική δραστηριότητα', λέει ο κ. Αν. Κωνσταντάρος, διευθύνων σύμβουλος της BoatsAdvisor Hub&Events.


Μαζί με τη διαβούλευση από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής του Νομοσχεδίου “Εκσυγχρονισμός του θεσμικού πλαισίου για τη δραστηριοποίηση των πλοίων αναψυχής και των τουριστικών ημερόπλοιων, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου των επαγγελματικών πλοίων αναψυχής και άλλες διατάξεις” που σκοπός έχει να βάλει τάξη στο “τοπίο” του κλάδου, άλλο ένα “εργαλείο” έρχεται να προστεθεί στην φαρέτρα της συναίνεσης, που ο συγκεκριμένος διαρκώς αναπτυσσόμενος κλάδος έχει ανάγκη. Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting που θα πραγματοποιηθεί 25 και 26 Φεβρουαρίου 2022 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, και συνδιοργανώνεται από την συμβουλευτική εταιρεία ανάπτυξης θαλάσσιου τουρισμού BoatsAdvisor Hub&Events και την Trinity Events.

Για το συνέδριο, τους στόχους και την ανάπτυξη του κλάδου ο κ. Αναστάσιος Κωνσταντάρος, διευθύνων σύμβουλος της BoatsAdvisor Hub&Events αναφέρει: “Πρωταρχικός στόχος όλων όσων υπηρετούμε τον κλάδο του θαλάσσιου τουρισμού πρέπει να είναι η εξέλιξη και άνθιση ενός τουριστικού προϊόντος, που μπορεί να απογειώσει τόσο τον ελληνικό τουρισμό, όσο την ναυπήγησή και την ναυπηγοεπισκευαστική δραστηριότητα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις εταιρείες, τον κλάδο και την ελληνική οικονομία συνολικά. Για να καταστεί κάτι τέτοιο εφικτό βασικότατη προϋπόθεση αποτελεί η συναίνεση και η κοινή οπτική των φορέων του κλάδου στα χρόνια προβλήματα που τον ταλανίζουν και καλούνται να επιλυθούν, έτσι ώστε να ακολουθήσει εξελικτική πορεία.Στο πλαίσιο αυτό κινείται και η πρωτοβουλία της εταιρείας μας, που σε συνεργασία με την Trinity Events, διοργανώνουμε για πρώτη φορά το Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting.

Μια πρωτοβουλία που την υποδέχτηκαν με θέρμη οι άνθρωποι του χώρου, καθώς ο στόχος είναι κοινός και δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη του κλάδου.

Ιδιαίτερη ενθαρρυνση για το εγχείρημα αυτό, αποτελεί η στήριξη των φορέων που εξ αρχής είχαμε, αλλά και η ανταπόκριση συμμετοχής των επαγγελματιών, η υποστήριξη σημαντικών χορηγών, αλλά και των διακεκριμένων ομιλητών του συνεδρίου μας, που θα αναλύσουν θέματα καταλυτικής σημασίας για τον χώρο.

Ευελπιστούμε το Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting να καταστεί θεσμός αναπόσπαστος της εξελικτικής και αναπτυξιακής πορείας του κλάδου και να αποτελεί την ετήσια συνάντηση όλων των επαγγελματιών του κλάδου”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top